Medimagazin logo

Büyükelçiyi öldüren saldırganın hangi şikayet ve hangi hastaneden rapor aldığı belli oldu

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u silahlı saldırı sonucu öldüren ve daha sonra vurularak etkisiz hale getirilen Mevlüt Mert Altıntaş'ın emniyet güçleriyle girdiği çatışmanın ayrıntıları, kamera kayıtları ve tanık ifadelerine yansıdı.
Büyükelçiyi öldüren saldırganın hangi şikayet ve hangi hastaneden rapor aldığı belli oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Soruşturma kapsamında edinilen ilk bilgilere göre, Altıntaş'ın emniyetteki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının desteğiyle teşkilata girdiği, emniyet içindeki örgütün mensuplarıyla hareket ettiği üzerinde duruluyor.

"İçine kapanık", "anti sosyal kişilik bozukluğu" bulunduğu tahmin edilen saldırgan Altıntaş'ın olay günü ya da hayatının diğer dönemlerinde ilaç veya başka madde kullanıp kullanmadığı da araştırılıyor.

Altıntaş'ın, geçici görevli bulunduğu Diyarbakır'da, 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 gün izin aldığı belirlendi. İznini Ankara'da geçirdiği tespit edilen Altıntaş'ın bu sürede neler yaptığı da inceleniyor.

 Rapor almış

Saldırganın olay günü, Yenimahalle Onkoloji Hastanesinden karın ağrısı şikayetiyle rapor aldığı, kendisine rapor veren doktorun eniştesi de 15 temmuz darbe girişiminden sonra emniyetten ihraç edilen bir komiser çıktı.

Altıntaş'ın rapor aldıktan sonra evine gidip olaydan iki gün önce satın aldığı takım elbiseyi aldığı, 14 Aralık'ta telefonla rezervasyon yaptırdığı otele geçtiği, burada bir iki saat kaldıktan sonra Çağdaş Sanatlar Merkezine gittiği belirlendi.

mevlüt mert altıntaş
rapor
Yorum (1)
postenflamatuar
Rica edenlere istirahat raporu vermiyorum. Sıkıntı çıkıyor bazen. Ama işte bu tür adli olaylar olabiliyor. Onun için gerçekten hasta olanlara rapor verin. Velev ki bu kişi akrabanız veya işyeri arkadaşınızın bir yakını akrabası olsun fark etmez. Hayatını kaybeden, terör kurbanı büyükelçi Andrey karlov'a Allahtan rahmet dilerim.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir