Medimagazin logo

Dr. Ömer Coşkun hayatını kaybetti!

Alternatif tıp ve bitkisel ilaçlarla gündeme gelen Dr. Ömer Coşkun, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti
Dr. Ömer Coşkun hayatını kaybetti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yaptığı bitkisel karışımlarla ekranların tartışılan ismi olan Doktor Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkun'un Amerika'da kanser tedavisi gördüğü, Türkiye dönüşü böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtiliyor.

Hastaları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Coşkun'un doçentliği yabancı dil evraklarında sahtecilik gerekçesiyle elinden alınmıştı.

SİCİLİ CEZA DOLUYDU

Ömer Coşkun, 2005 yılında Adana'da muayenehane açmıştı. Aynı yıl, meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı.

Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti.

BAKANLIK ÜRÜNLER İÇİN İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daha önce kamuoyunda “Dr. Ömer Coşkun ürünleri” olarak bilinen ve takviye edici gıda niteliğindeki ürünler olmasına rağmen ilaç gibi tanıtılan ürünlerin, çeşitli mecralarda yayınlanan reklamlarına sekreteryası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Reklam Kurulunca hassasiyetle incelendiğini bildirmişti.

ömer coşkun
ömer coşkun kimdir
hayatını kaybetti
Yorum (5)
hasan
Ne yazıkki kansere otlar çare olmuyor, otların kralıda kanserden gitti. Toplumumuzu otlarla, zakkumlarla kandıranlar amerikada yaşıyorlar ya da orada bilimsel tedavi görüyorlar. Kandırdıkları halk ise otlarla zaman kaybederek zamanında tedavi olma fırsatını kaçırıyor. Tümör ya rezeksiyon şansını kaybediyor yada çok ilerlediğinden birşey yapılamıyor. Keşke halkı kandırmasaydı keşke genç yaşta ölmeseydi.
24
Cevapla
seda
otlarla insanların karaciğerini, böbreklerini bitirdi.ilahi adalet. Allahın sopası yokki
7
Cevapla
Dr
Kanser olup caresizlik icinde kivrananlari iyi somurdu. İlahi adalet yerini buldu.
6
Cevapla
Uzm
Öyle yaşa ki öldüğünde arkandan hayır dua ve rahmet okuyan olsun. Para bu dünyada kalır.
9
Cevapla
İbrahim
Ya kardeşim bırakın otu oku insan ölmüş arkasından bi rahmet okuyun. Allah verdi allah aldı sömürmüşse cezasını allah verir faydalı olup hâyır işlemişsede mükafatını allah verir bu kadar basit. Her nefis ölümü tadacaktır diyor râb bilimsel çalışmalar yapan veyahut şifasını otlarda arayan hariç demiyor herkes diyor vakti gelen gider. İnsanlığımızı unutmayıp oh olsun iyi olmuş demek yakışık almaz İslam ve Türk örf adetleri doğrultusunda bir rahmet okumak daha hayırlı olacaktır.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir