Medimagazin logo

Eski Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun son imzası!

64. hükümette Sağlık Bakanı olarak görev alan Mehmet Müezzinoğlu, 65. hükümetin açıklanmasına dakikalar kala katıldığı bir programda son imzasını attı. Müezzinoğlu, bakanlık görevinin son dakikalarında kendisine kalem hediye edilmesi üzerine espri yaptı.
Eski Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun son imzası!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

64. hükümette Sağlık Bakanı olarak görev alan Mehmet Müezzinoğlu, 65. hükümetin açıklanmasına dakikalar kala Çırağan Sarayında düzenlenen Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü Kredi Sözleşmesi imza törenine katıldı. İmza töreni öncesi kendisine kalem hediye edilmesi üzerine Müezzinoğlu, “Herhalde son imzamız. İnsanın böyle dostu varken” diyerek espri yaptı.

“HERHALDE SON İMZAM”
Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Yoğun çalışmalarımın son dakikasındayım. 64. hükümetin herhalde son dakikaları, yeni bir haber yoksa. Herhalde son imzam 64. hükümet adına bu imza olacaktır. İmzamızın bereketli olmasını, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını, sağlıktaki sağlıklı geleceğimiz adına katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.
Müezzinoğlu, Türkiye'nin süreç içinde Gezi Parkı olaylarından itibaren yaşadığı olaylardan bahsederek şunları söyledi:
"Sağlık hastanelerimiz o şehrin en modern binaları. Önümüzde şuan Denizli ve Samsun ihalelerinin son derleme aşamalarına geldik. Onları bitirmeyi hedefliyoruz.” 

“HEDEFE YÜRÜYEN ÜLKENİN BİR MENSUBU OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”
Yeni sağlık bakanının kim olacağının bir önemi olmadığını belirten Müezzinoğlu, “Sağlık bakanının kim olacağını bilmiyoruz. Önemli değil. Önemli olan bu ülkenin gelecek yıl nerede olacağıdır. 2023'de nerede olacağı hedefidir. Hedefe gidebilmek için kişiler, kurumlar araçtır. Bu hedeflere yürüyen ülkenin bir mensubu olmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

mehmet muezzinoglu
65. hukumet
Yorum (1)
Zafer
1000 TL lik maaş artışı talimatı üç buçuk aydır bir türlü imzalanamadi bari son imza o olsaydı.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir