Medimagazin logo

Sağlıkta 'Stratejik personel' tanımı değişti

Stratejik personelin tanımında önceden sadece hekimler yer alırken, yeni halinde diş hekimleri ve eczacılar da stratejik personele dahil edildi
Sağlıkta 'Stratejik personel' tanımı değişti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ÖNCEKİ HALİ:

Stratejik personel: Tıpta ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi
mevzuatına göre uzman olmuş uzman tabip, uzman (TUTG) ve tabip unvanındaki personeli,

 

YENİ HALİ:

Stratejik personel: Tıpta ve diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi mevzuatına göre uzman olmuş uzman tabip, uzman (TUTG), tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı unvanındaki personeli,”

stratejik personel
Yorum (5)
ali
Stratejik personelin aldığı maaş neden hiç "stratejik" değil? Ek Ödemesi olmayan kurumlardaki hekimler ise hiç stratejik değil..
21
Cevapla
bg
Tanımı tamam da... Sorumlulukları nedir? Yetkileri nedir? Ne zaman biter ? Ne zaman başlar? Getirisi nedir? Bunlar tanımı yok! EEE! yöneticiler at koştursun! Tayin/eş tayini iste. Olmaaz! Sen stratejiksin! 30 gün icap tutuyorum bi çare! Olmaaz! Sen stratejiksin! Tayinim çıktı gidecem! Olmaaz! Sen stratejiksin!yerine biri gelinceye kadar bekle! Nöbet fiyatlarına maaşlara iyileştirme! Olmaaz! Sen memursun. özlük hakları/yıpranma payı? Olmaaz! Sen memursun. Deve miyiz? kuş muyuz? önce onu söyleyin.
29
Cevapla
Emra poyraz
Ne zaman değişmiş. Kaynak nedir
5
Cevapla
Emrullah
ali kardeşim ellerine sağlık, yazdıklarının altında imzami atıyorum
0
Cevapla
ECZ. BARIŞ
KAMU HASTANE ECZACISIYIM. EN SON BEDELLİ ASKERLİKLE İLGİLİ TORBA YASADA DİŞ TABİPLERİ VE TABİPLERE YAPILAN EK GÖSTERGE İYİLEŞTİRMESİ, STRATEJİK PERSONEL OLAN ECZACIYA UYGULANMADI. HANİ ECZACI DA STRATEJİKTİ ??
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir