Medimagazin logo

Sosyal mesafe uyarısı yapan hemşirenin burnunu kırdılar! Talihsiz hemşire 5 ay önce de darp edilmiş!

Ağrı'da Dr. Yaşar Er Yılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Sinan Doğan, acil servis yanında kurulan corona virüs çadırında, sosyal mesafe kuralına uyması için uyardığı hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı. Buru kırılan Doğan, sosyal medyadan saldırıya tepki gösterdi
Kaynak: DHA
Sosyal mesafe uyarısı yapan hemşirenin burnunu kırdılar! Talihsiz hemşire 5 ay önce de darp edilmiş!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Dr. Yaşar Er Yılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nin acil servisinde meydana geldi.

Dahiliye bölümüne muayene olan Selvi K., corona virüs şüphesi ile acil servise yönlendirildi. Acil servisten de test yaptırması için corona virüs çadırına gönderildi.

Hasta ve yakınlarının sıra beklemeden çadıra girmek istemeleri üzerine hemşire Sinan Doğan, corona virüslü hastalar olduğunu belirterek, sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiğini söyledi. Ancak Selvi K.'nin oğlu, Doğan'a yumruk attı.

Yüzü kanlar içerisinde kalan Sinan Doğan'ın burnunda kırık oluştu. Şikayetçi olan Doğran, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şiddet, Covid dinlemiyor.Tedbirini almayan milletimiz, test yapmaya gelince size böyle aslan kesiliyor. Beni darp eden adamın annesinin söylediği şey ise; 'Ne olmuş bir yumruk yemiş'' dedi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Sinan Doğan, geçen mart ayında da acil servise getirilen Ramazan D.'nin (23) yakınlarının saldırısına uğramıştı.

Doğan ile hemşire Hilal Emin Ağaoğlu'nu darp eden 4 şüpheli, savcılık işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

acil servis
hemsireye yumruk attilar
hasta
dr. yasar er yilmaz dogubayazit devlet hastanesi
hemsire sinan dogan
Yorum (12)
C. T.
Anası da aynı pisliğin soyu
35
Cevapla
Corona
Bu işin sonu nereye varıcak ? Sağlıkçının üzerine titrenmesi gerekirken kanun, nizam, vicdan, insanlık, haysiyet tanımaz yaratıklarla nereye kadar ? Önlem ne zaman alınacak ?
55
Cevapla
Hasan Akdemir
"Dinsizin hakkından imansız gelir" durumu yaşanmaya başlayınca toplumsal bir frenlenme olacaktır. Hasta yakınlarının küçük bir efelenmesi sonrasında bir doktor arkadaşın tetkik tedavi sürecinde gözüme bir şey takılmıştı. Hastaya yapılsa da olur yapılmasa da olur denecek pek çok ızdıraplı tetkik istenmiş ve hasta yakınları da " Aman bir şey atlamayalım, herşeyi araştıralım " diyerek ikna edilmişti.
42
Cevapla
Barış
Herşeyden önce bu halkın iyi bir eğitime ihtiyacı var.
21
Cevapla
Murat reis
Bu insan müsveddelerini hastaneye sokmayacaksın gidip veterinere muayene olsunlar
34
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir