Medimagazin logo

Tıp fakültesi yeşile boyandı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yeşil stant kuran Genç Tema Kayseri ve ERÜ Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü, çevre sorunlarına dikkat çekmeyi hedefliyor
Tıp fakültesi yeşile boyandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Genç Tema Kayseri ve ERÜ Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yeşil stant kurdu.

Stantta, doğal varlıklarının ve çevre sağlığının korunması, erozyonla mücadele, toprak örtüsü ve toprağın korunması ile ağaçlandırmanın önemi hakkında bilgiler veren genç çevrecilerin yeşil stant etkinlikleri diğer fakültelerde de devam edecek.

Genç Tema Kayseri ve Yeşil Nefes Organizasyon ve Proje Sorumlusu Zehra organizasyonla ilgili olarak, "Çevre sorunları temelde insan kaynaklı olup, bu sorunların ortaya çıkmasında insanın tutum ve davranışları etkili olmaktadır. Doğal kaynakları kullanırken yapılan yanlışlıkların giderilmesi, ancak bilgi toplumu niteliği kazanıldıkça gerçekleşecektir. Bilgi toplumu olabilmenin en önemli unsuru ise hiç kuşkusuz eğitimdir. Çevreye duyarlılıkta öncü bir üniversite gençliğinin yetişmesi için bu ve benzeri etkinliklerimizin devam edeceğini, ekim ve kasım ayları içerisinde açtığımız stantlarda üye olan arkadaşlarımızın kartlarının ve rozetlerinin de dağıtıldığı stantlarımızda, yeni gönüllüler toplamak için de çalışma yürütüyoruz." dedi.

tıp
fakültesi
yeşile
boyandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir