Medimagazin logo

20 bin kişilik AIDS kongresi için İstanbul'un tek rakibi Viyana

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdürü Handan Boyce de geçen yıllarda kentte üroloji, dünya mimarlar kongreleri gibi katılımcı sayıları 8-9 binleri bulan kongrelerin yapıldığını hatırlattı
20 bin kişilik AIDS kongresi için İstanbul'un tek rakibi Viyana
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdürü Handan Boyce de geçen yıllarda kentte üroloji, dünya mimarlar kongreleri gibi katılımcı sayıları 8-9 binleri bulan kongrelerin yapıldığını hatırlattı.

Boyce, kongre turizminde dünyada 1998 yılında 49. sırada olan İstanbul'un 2006 yılında 17. sıraya yükseldiğini kaydetti. Boyce, kongre katılımcıları açısında ise İstanbul'un, dünya şehirleri arasında 8'inci, Avrupa şehirleri açısından ise 6'ncı sırada bulunduğunu dile getirdi Boyce, 2008'de 5 bin kişiyi İstanbul'a getirecek "Dünya Hemofili Kongresi'' ve 5 bin kişilik "Osteoporoz Kongresi''nin yapılacağını, kentin 2010 yılı için de 20 bin kişilik Dünya AIDS Kongresi'ne aday olduğunu kaydetti. Finale kalan diğer şehrin Viyana olduğunu ifade eden Boyce, sonucun temmuz sonunda belli olacağını söyledi.


Sabah
20
bin
kişilik
aids
kongresi
için
i̇stanbul'un
tek
rakibi
viyana
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir