Medimagazin logo

Dünya bu doktoru konuşuyor!

İspanya'da geçen hafta tutuklanan Doktor Eufemiano Fuentes'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.
Kaynak: MİLLİYET
Dünya bu doktoru konuşuyor!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


İspanya'da doping soruşturması kapsamında geçen hafta tutuklanan ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Doktor Eufemiano Fuentes'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

İlk olarak dört yıl önce tutuklanan ve yargılandığı davadan beraat eden Fuentes ile geçen hafta aynı hücrede kalan David, İspanyol gazeteleri MARCA ve Mundo Deportivo'ya, "Doktor Fuentes hücredeyken bana, 'Eğer konuşursam İspanya'nın ne Dünya Kupası şampiyonluğu kalır ne de Avrupa Futbol Şampiyonası şampiyonluğu' dedi. Ben de sporu sevdiğimi ve bana daha çok şey anlatmamasını rica ettim" diye konuştu.

Madrid'deki kliniğine daha önce yapılan baskında çok sayıda bisikletçinin kan örneğinin bulunması üzerine geçen hafta 4 kişiyle birlikte tutuklanan Fuentes'in 100'ün üzerinde futbolcuya doping içeren maddeler kullandırdığı iddia ediliyor.

Tazı operasyonu (Operacion Galgo) kapsamında tutuklanan Fuentes ile ilgili 4 yıl önce belgeler yayınlayan Fransız Le Monde gazetesi doktorun dosyalarında Real Madrid ve Barcelona oyuncularına ait sezon gelişim programlarının bulunduğu iddiasını ortaya atmıştı.

dünya
bu
doktoru
konuşuyor!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir