Medimagazin logo

Boehringer Ingelheim’dan ilaç sektörü‘nde bir ilk

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, kendini sürekli yenileyen Boehringer Ingelheim, Türkiye web sitesi www.boehringer-ingelheim.com.tr ‘nin mobil versiyonunu hayata geçirdi. Türkiye’deki ilaç firmaları arasında ilk olan bu uygulama web sitesindeki bilgilere erişimini hızlandırıyor.
Boehringer Ingelheim’dan ilaç sektörü‘nde bir ilk
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İnternetli telefonların ve tablet bilgisayarların gördüğü ilgi, veri tüketiminin artışında büyük rol oynadı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) üçüncü çeyrek pazar verilerine göre, internet kullanan abone sayısı sekiz yılda 690 kat artış gösterdi. 2011 yılının üçüncü çeyreği itibariyle mobil bilgisayardan ve cep telefonundan internet kullanan abone sayısı, geçen döneme göre % 47 artarak 5.324.701 aboneye ulaştı. Rapora göre, mobil internet kullanımı bir önceki döneme göre yaklaşık % 33 artarak 8.561 TByte ulaşmış durumda. Mobil internet kullanımında öne çıkan iller ise başta İstanbul olmak üzere, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Bursa, Mersin, Kocaeli, Adana ve Balıkesir.

Mobil internetin hızlı yayılmasına paralel olarak, daha önce global internet sitesini mobil interneti destekleyecek şekilde hayata geçiren Boehringer Ingelheim, yerel dilde yayın yapan sitelerin başında Türkiye web sitesi www.boehringer-ingelheim.com.tr ‘nin mobil versiyonunu da hayata geçirdi.

 

Türkiye’deki ilaç firmaları arasında ilk olan bu uygulama ile websitesi ziyaretçilerinin bilgilere erişiminin hızlandırılması hedeflenmektedir.
 

boehringer
ingelheim’dan
ilaç
sektörü‘nde
bir
ilk
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir