Medimagazin logo

Sağlık taraması için gitti, hayatını kaybetti

Kayseri'de kısa süre önce göreve başlayan ve sağlık taraması için gittiği Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kafasına taş düşmesi sonucu ağır yaralanan ebe Tuğba Yılmaz yaşam mücadelesini kaybetti
Sağlık taraması için gitti, hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kayseri'de kısa süre önce göreve başlayan ve sağlık taraması için gittiği Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kafasına taş düşmesi sonucu ağır yaralanan ebe Tuğba Yılmaz yaşam mücadelesini kaybetti.


Geçen hafta pazar günü arkadaşlarıyla birlikte sağlık taraması için görevli olarak gittiği Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kafasına taş düşmesi sonucu ağır yaralanan Tuğba Yılmaz (20), tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kafa bölgesine aldığı darbe nedeniyle beyin cerrahi servisi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir haftadır uyutularak yaşam mücadelesi veren genç ebenin cenazesi, memleketi ve olayın geçtiği yer olan Yahyalı ilçesine götürüldü.
Tuğba Yılmaz'ın cenazesi Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Gazibeyli Mahallesi'ndeki ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Kısa süre önce sözleşmeli olarak Yahyalı ilçesine bağlı Koyuncu Sağlık Ocağına atanan ebe Tuğba Yılmaz, iki arkadaşıyla birlikte sağlık taraması için görevli olarak gittiği Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde, kayalık bölgede yukarıdan düşen bir taşın kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kayalık bölümde bir hayvanın oynattığı taşın aşağı düştüğü ihtimali üzerinde durulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.


Hürriyet
sağlık
taraması
için
gitti
hayatını
kaybetti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir