Medimagazin logo

Hastane kalite puanının düşürülmesine tepki

Gaziantep - Kilis Tabip Odası Başkanı Lütfü Bay, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nin kalite puanının düşürülmesinin objektif bir şekilde yapılmadığını savundu.
Hastane kalite puanının düşürülmesine tepki
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi önünde toplanan Gaziantep Kilis Tabip odası üyeleri, sağlık uygulanan performans uygulaması ve hastanelerin kalite puanlarının düşürülmesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Grup adına basın açıklaması yapan Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Lütfü Bay, performans yasasını eleştirerek, "Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi şehrimizin yanı sıra bölgemizin de yükünü çeken acil durumlarda öncelikle akla gelen merkez konumundadır. Yarım asrı geçen kuruluşundan bu yana yıpranmış fiziki yapısıyla değerlendirilerek kalite puanı düşürülmüştür. Objektif kriterlere dayanmadığını düşündüğümüz bu uygulama çalışanları etkilemiş, azalmış olan çalışma şevkini daha da düşürmüştür. Bu haksızlığın düzeltilmesini talep ediyoruz. Bizim dışımızda oluşmuş kat sayılar nedeniyle binlerce çalışanın gelir kaybına uğramasına bir çözüm bulunmasını bekliyoruz. Son söz olarak performans uygulamasının adil olmadığını motivasyonu artırmak için belli oranda kullanılabileceğini fakat maaş ödemesinin esas alınması gerektiğini belirtmek istiyoruz" dedi.

hastane
kalite
puanının
düşürülmesine
tepki
Yorum (2)
hakan kara
bütün bunları planlı bir şekilde yapıyorlar kanısındayım.doktorun eline geçen parayı 4-5 bin tlye sabitlemeye çalışıyorlar.nerde ortalama doktor maaşı 7-8 bin tl?nerde??ocak vergi az olduğundan elimize biraz fazla para geçer demiştik.nerden bileydik ki borçlanma katsayısı+kalite puanı adı altında hastaneye kazandırdığımız döner sermayenin dağıtılan kısmının eeriyeceğini!!!hastanenin alacağı var sgk dan ama vermiyor.sonrada alacağından daha az olan borcu nedeniyle borçlu sayıyor.oh ne alaaa.ben malasef 14 mart itibariyle memuriyetten istifa ediyorum.en kısa zamanda da doktorluğu bırakacam.
0
Cevapla
Bülent Karali
Neden Avukat Cengiz Gökçek'in adını "Adliye Sarayı"na koymamışlar da devlet hastanesine koymuşlar ? Mantıklı bir cevabı var mı bunun ? Orada doktorlardan veya diğer sağlık personelinden dişe dokunur bir Allah'ın kulu çıkmamış mı ?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir