Medimagazin logo

ASM'lere nöbet TBMM'den geçti

TBMM Genel Kurul'da, "Torba Kanun Tasarısı" nın 5. bölümü kabul edildi.
ASM'lere nöbet TBMM'den geçti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kabul edilen maddelere göre:

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nca belirlenen aile sağlığı merkezlerinde, çalışma saatleri dışında aile hekimleri ve aile sağlığı elemanları ile gerektiğinde Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları personeline nöbet görevi verilebilecek.

asm'lere
nöbet
tbmm'den
geçti
Yorum (15)
mdr
Türkiye hukuksuz ve kanunların aksesuar olarak kullanıldığı bir ülke olduğundan yine kanunlara uyulmayacak herşey eskisi gibi olacak.
0
Cevapla
hakan barış
Zorla çalıştırılan doktordan hiçbir hastaya fayda gelmez, ben zorla çalıştırılan doktorun vereceği ilacı içmezdim. Herşeye para bulan devlet vasıfsız amelenin bile kabul etmeyeceği saati 8-9 liraya nöbette doktor çalıştırmaya kalkarsa halkını sevmiyor, halkının gözünü boyuyor demektir...
0
Cevapla
mehmets
Acillerdeki nöbet sorununa kesin çözüm!, Zaten hastane acillerinde çalışacak hekim bulamazken gerektiği takdirde bunlarda asm lere geçsin. Tam tersi yapılması gerekirken nede olsa kutsal meslek olan aile hekimliğine dokunulmaz. Aile hekimi arkadaşları uzmanlarla karşı karşıya getiren sistem düzeltilmeli...
0
Cevapla
ismail
Geçti de ne olacak sanki,saat 5 ten sonra gelen hastalar yine acile yönlendirilecekler,ama bu sefer,bir de asm ye uğrama zahmetine girmiş olacaklar..
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Gerektiğinde Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları personeline nöbet görevi verilebilecek.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir