Medimagazin logo

Göğüs Hastanesi 24 saat poliklinik hizmeti sunmaya başladı

Erzurum Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 24 saat poliklinik hizmeti sunmaya başladı. Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ayhan Yiğit, her gece uzman hekimlerin hastaları muayene ettiğini açıkladı.
Göğüs Hastanesi 24 saat poliklinik hizmeti sunmaya başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 8 ildeki hastalara yönelik hizmet veren Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tam gün muayene dönemine geçildi. Başhekim Ayhan Yiğit, cumartesi pazar ve bayram günlerin de hastanelerinde tam gün esasına göre poliklinik hizmeti verildiğini belirtti.


    Hastanelerinde 24 saat süreyle tedavi ve muayene işlemlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Başhekim Yiğit, "Hastanemizde günün 24 saati hasta muayenesi gerçekleştirilmekte. Aralıksız laboratuvar ve röntgen hizmetleri sunulmakta. Mesai saati kavramını hastanemizin literatüründen çıkarttık. 24 saat süreyle bütün hastalarımız muayene olmak için hastanemize gelebilir. Her gün duruma göre 2 uzman hekim hastalarımızı muayene etmekte, gerektiğinde yatışlarını vermekte ve tahliller ile birlikte röntgenleri de çekilmekte." diye konuştu.

    TOMOGRAFİ VE ULTRASON İÇİN SIRA YOK
    Başhekim Ayhan Yiğit, Sağlık Bakanlığı'nın teknolojik ve personel konusundaki destekleri sayesinde hastanelerinde tomografi ve ultrason çekimlerinin aynı gün gün yapıldığını hatırlattı.


    Bölge Eğitim Araştırma, Palandöken ve Kadın Doğum ile Araştırma hastanelerinden kendilerine sevk zinciri ile gelen hastalara dahi ultrason ve tomografi için sıra verilmeden aynı gün içinde çekimlerinin yapıldığına dikkat çeken Yiğit, "Hastanemizde hasta yoğunluğu az olduğu için tomografi ve ultrason çekimleri için kimse sıra beklemiyor. Bütün hastalar tomografi ve ultrason çektirmek için hastanemize gelebilir. Bu hizmetlerimizi çok hızlı ve ücretsiz gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

göğüs
hastanesi
24
saat
poliklinik
hizmeti
sunmaya
başladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir