Medimagazin logo

Bir doktor daha Ebola virüsü kaptı

Ebola salgınından en fazla etkilenen ve 3 doktorun eboladan yaşamını yitirdiği Batı Afrika ülkesi Sierra Leone'de bir doktora daha virüs bulaştı.
Bir doktor daha Ebola virüsü kaptı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

FREETOWN - Sierra Leone Sağlık Bakanlığı sözcücü Sidie Yahya Tunis, test sonuçları pozitif çıkan Dr. Olivette Buck'un daha iyi tedaviden yararlanabilmesi için başka bir ülkeye nakledileceğini ve bunun için ayarlamaların yapıldığını belirtti.

Sierra Leoneli Buck'dan önce virüsü kapan 3 doktor yaşamını yitirmişti.

Bugüne dek sadece yabancı doktorlar ve sağlık çalışanları tedavi için yurtdışına gönderilmişti.

bir
doktor
daha
ebola
virüsü
kaptı
Yorum (2)
Frankie Bellevan
geçenlerde elimi cebime attım. cebimdeki bozuk paralardan birine gözüm takıldı. üzerinde 20 cent yazıyordu. baktım sierra leone'ye aitmiş. nasıl olduysa bizim bozuklukların arasına karışmış. büyüklük bizim 25 kuruşla 10 kuruş arasında. renk aynı. sağolsun bizim bakanlık sayesinde artık kuruşların bile hesabını yapar hale geldik. biz yapmasak bile bizim vatandaş,esnaf 5 kuruşun hesabını yapıyor. söke söke bizden 5 kuruşunu bile istiyor,alıyor. ülkemizde büyük kentlerde çok daha fazla olmak üzere hatırı sayılır bir afrikalı nüfusu var. ayrıca adamların maşallah her tarakta bezi var. kalpazanlık,dolandırıcılık,uyuşturucu ticareti,kadın ticareti. ülkemiz yolgeçen hanını geçti. kontrol sıfır. yabancı cenneti.
0
Cevapla
baran
Frankie Bellevan ırkçılık yapma, batılı kapitalistler o afrikalı dediğin insanların kaynaklarını sömürdüğü için bu insanlar dünyanın her tarafına dağılmış durumda.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir