Medimagazin logo

Röntgende iPhone çıktı!

Görenlere bu kadar da olmaz dedirten röntgen sonuçları şaşkına çevirdi.
Röntgende iPhone çıktı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çin'de bir hastane tarafından çekilmiş ve içinde çeşitli cisimler bulunan röntgenleri görenler şaşkına döndü. Hastane yeklilieri hastaların ismini vermeden yayınladıkları röntgenlerde ne ararasanız var. İşte röntgenlenen cisimler:

Cam şişe, barbi bebek, oyuncak asker, plastik zürafa, deodorant kutusu, çatal, oyuncak kedi, 15 santimetrelik metal şiş, 12 santimlik bıçak hatta iPhone cep telefonu.

röntgende
iphone
çıktı!
Yorum (2)
bekir özeren
ohooo! bu da bir şey mi? küpeyi kolyeyi filan boşverin, gözlükle çekilen direkt grafiler mi, sutyen demirli erkek hasta -yanlış anlaşılmasın, erkek hastayı kaydedip bayanın filmini çekmişler :) - filmleri mi dersin, ne ararsan envai çeşidi Türkiye'de var zaten.
0
Cevapla
rontgenci elliyedi
Waters grafisini gozlukle cekerdi ender kardesim...rontgenin babasi rontgen de esinin elindeki yuzugu cikartmamistir...her cekimde muska,catal igne,para kesesi ,altin varmi diye sorarsin yasli teyze beline sandik anahtarini baglamistir cekersin filmi teyze sen anahtar demedin der malesef oluyor bazen kimisi sutyeni cikarmaz sutyen icinde cakmak tasir ....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir