Medimagazin logo

Ünlü TV yıldızının ölümünde şok iddia: Doktor operasyonu bırakıp selfie çekti

Bu ayın ilk haftasında hayata veda eden ünlü TV yıldızının ölümüyle ilgili şok iddia.
Kaynak: HÜRRİYET
Ünlü TV yıldızının ölümünde şok iddia: Doktor operasyonu bırakıp selfie çekti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

4 Eylül'de tedavi gördüğü hastanede son nefesini veren Joan Rivers'ın doktorunun operasyon sırasında işini yarıda bırakıp anestezi altındaki yıldızla selfie pozu çektiği ileri sürüldü.

 

Radaronline.com adlı sitede yer alan habere göre, Yorkville Endoscopy adlı sağlık merkezine rutin kontrol için giden Rivers'ın ses tellerinde bir sorun olduğu fark edildi.

 Kulak Burun Boğaz uzmanı, Rivers'a biyopsi yapmaya karar verdi. İleri sürülenlere göre söz konusu doktorun biyopsi konusunda yetkisi yoktu.

Yine iddialara göre sadece kadın olduğu belirtilen ancak ismi verilmeyen kulak burun boğaz doktoru Rivers anestezi altındayken bir ara işini bırakıp ünlü yıldızla birlikte selfie çekti. Bundan dakikalar sonra da Joan Rivers'ın kalbi durdu... 81 yaşındaki Rivers hemen Mount Sınai Hastanesi'ne kaldırıldı ve yaşam destek ünitesine bağlandı. Ancak 4 Eylül'de yaşam mücadelesini kaybetti.

Joan Rivers, son olarak E!kanalında yayınlanan Fashion Police (Moda Polisi) adlı programı hazırlıyordu.

Rivers'ın komaya girdiği endoskopi merkezinin yönetecisi Doktor Lawrence Cohen ise olayın ardından görevinden istifa etti.
 

ünlü
tv
yıldızının
ölümünde
şok
iddia:
doktor
operasyonu
bırakıp
selfie
çekti
Yorum (3)
elif
Haberin altında 81 yaşında vefat ettiği söyleniyor, biz de olsa bunu başlığın hemen altına atarlar mıydı- bence hayır, yabancı basının ne kadar etik olmaya çalıştığının ispatı.
0
Cevapla
baran
yaş 81 yolun yarısı.
0
Cevapla
hasan
81 yaşındaki bir hastada ölüm hekime bağlanamaz.İnsanoğlu ölümsüz bir varlık değildir. Ülkemizde çoğu insan bu yaşlara varmadan terki hayat ediyor. Babam 66 yaşında vefat etti.Artistin gençlik fotoğtafınıda koyup hekim selfi yaptı demek bence hiç etik değil. Belki eğitim amacıyla bir görüntü almıştır. Bizde bazen ilginç olguları resimleyerek kongrelerde sunum yapıyoruz.Hekimlere ön yargılı yaklaşılmaması gerekiyor.Yoksa hiçbir hekim büyük ninesi yaşındaki bir yaşlı kadınla belirtildiği gibi selfi vs çekmez.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir