Medimagazin logo

28 yaşında eczacı vergi rekortmeni

Adana'nın merkez ilçe Karaisalı Mal Müdürlüğü 2010 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmeni sıralamasında 28 yaşındaki eczacı Günser Güngör birinci oldu.
28 yaşında eczacı vergi rekortmeni
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADANA-Alınan bilgiye göre, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olan Günser Güngör, 2006 yılında Salbaş'a eczanesini açtı.


AK Parti Karaisalı İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör'ün oğlu olan Günser Güngör, 35 bin 818 TL'lik vergi tahakkuku ile vergi rekortmeni oldu. Eczacı Bahattin Asker ikinci, Nergizlik Köyünden nakliyatçı Ali Kamburoğlu üçüncü, Eczacı Kazım Şen dördüncü, Eczacı Özgür Kıran ise beşinci oldu.

28
yaşında
eczacı
vergi
rekortmeni
Yorum (31)
Tip doktoru
Burada saglıktan para kazanan kesimi görüyoruz, bir siyasi partinin yakınları sürekli bu sektörden nemalaniyorlar, ama doktora 1500tl yeter
0
Cevapla
abdullah özer
dişhekimi ve doktorların emeği para etmiyor malesef..ve hergeçen gün hükümet tarafından ucuzlatılıyor.....
0
Cevapla
Can KOZ
Eczacılar çok kazandığındanmı yoksa kazandıkları her kuruşun (zorunlu olarak) vergisini verdikleri içinmi rekortmen oluyorlar..Muayenehanesinde kaç hekim fiş veya fatura verebiliyor odaların belirlediği fiyatı kaç kişi alabiliyor?
0
Cevapla
cemas
can koz! her işin ucunu dr.a kaydırmasanız ölürsünüz.bende bu kadar kazanacak bir iş yapayım.vergi vermeye eyvallah!
0
Cevapla
Ecz.Mehmet
Adana'da hiç işadamı, müteahhit, fabrikatör kalmamış, vergi rekortmeni bu genç eczacı olmuş. Eczacı, noter ve memurlar hariç kimse doğru dürüst vergi ödemiyor.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir