Medimagazin logo

Acil serviste kurşun yağmuru

ADANA Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde intihar girişiminde bulunan yengesiyle tartışan 17 yaşındaki G.D., tabancayla çevreye 13 el ateş etti. Büyük panik yaşanan acil servisi savaş alanına çeviren ve 1 kişiyi yaralayan G.D., serbest bırakıldı.
Kaynak: HÜRRİYET
Acil serviste kurşun yağmuru
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. İddiaya göre, silahla yaralı olarak hastaneye getirilen 26 yaşındaki Ayşe O., tedaviye alındı. İntihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Ayşe O.’nun nikahsız eşinin kardeşi G.D. de hastaneye, başka bir olayda yaralanan amcası Ahmet D.’yi ziyarete geldi.

Acil serviste genç kadının yakınları ile kayınbiraderi G.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.D., tekerlekli sandalyede oturan amcası Ahmet D.’nin bacaklarının arasındaki tabancayı alıp, acil serviste çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Doktorlar, hemşireler ve onlarca hasta ve hasta yakınının bulunduğu acil serviste dehşet saçan G.D. tabancanın şarjöründeki 13 kurşunun tamamını da sıktı.

Kurşunlardan biri Ayşe O.’nun babası Mehmet O.’ya isabet etti. Kurşun isabet eden yangın söndürme tüpü de büyük bir gürültüyle patladı. Savaş alanına dönen acil serviste büyük panik yaşanırken G.D. ise kargaşadan yararlanarak kaçtı. İhbar üzerine çok sayıda polis hastaneye sevk edilirken, kaçan G.D., Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’nda yakalandı. Sağlık personelinin terk ettiği acil serviste Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından tekrar hasta kabulüne başlandı.

Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen G.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

acil
serviste
kurşun
yağmuru
Yorum (8)
billy the kid
Türkiye özgürlükler aldatmacası ile Teksas'a döndü, tabii 200 yıl önceki haline. Ya devlet başa ya kuzgun leşe. Bu ne rezillik üniversiteler, meydanlar, şehirle ve şimdi de hastaneler yangın yerine döndü.
0
Cevapla
Ali
Kafayı yedi ya millet artık gerçekten
0
Cevapla
Ezgi sny
Nasıl serbest bırakılır ya , 17 yaşında diye mi ? Adam yaralamis ve aklı mantığı olmayan biri. Insan hayatı bu kadar ucuz bu ülkede
0
Cevapla
Dr. Cankat
Dikkat edin!! Yargının kararları sakın özgürlüklerin kısıtlanmasına zemin hazırlamasın. Güvenlik gerekçesiyle zaten sıkıntıda olan özgürlüklerimiz yeni yasa taslağına da zemin hazırlamış gözüküyor. Bu vakayı eleştirebiliriz.Ancak özgürlüğümüz güvenliğimize feda edilmemelidir
0
Cevapla
postenflamatuar
ucube adalet sisteminin bir neticesi. Bu Vandallar, bu psikopatlar bu sorumsuzlar devletin eliyle normal yaşayan vatandaşa musallat edilmiş. İstedğini döv, ağzını burnunu kır, ya da silahla yarala ya da canı istediği için kamuya açık kapalı mekanda havaya sağa sola ateş et.Hiç birisinin cezası yok. Bu ne akıl almaz adalet sistemidir. Bu adalet sisteminin kendisi adaletsizlik üretiyor. Dün başbakanımız kobani protestoları adı altında yapılan saldırganlıklar ve vandalizmin cezasız kalmaması için yeni cezalar getirildi ve olan cezaların hapis olarak alt sınırı 2 yılın üstüne çıkarıldı. Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını engellemek için bu "akıldolu" işlemi yaptılar. Yani devlete karşı işlenen suçlarda hapis verilirken vatandaşa karşı işlenen suçlar ise devletin eliyle bağışlanıyor. Kul hakkına Allahü Teala bile karışmazken devlet kul hakkını affediyor! Hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasını 3-4 aya kadar olan hapis cezalarına uygularsanız bu iş çok rahat hal olur halbuki. Devletimiz işlediği suç 2 yıla kadar hapis gerektirenlerin hapse girmesine gerek görmüyor! Yani devlete göre silahla yaralama, darb, ortalığa ateş etmenin bir sakıncası yok!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir