Medimagazin logo

Aile hekimleri nöbet eyleminde

Aile hekimlerine zorunluluk olarak getirilmesi planlanan nöbet uygulamasını protesto etmek için Sağlık Bakanlığı'na yürümek isteyen Türk Tabipler Birliği (TTB) üyelerine polis izin vermedi.
Kaynak: HÜRRİYET
Aile hekimleri nöbet eyleminde
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Emniyet güçleri ile karşı karşıya gelmek istemeyen sağlıkçılar, basın açıklamasını yaptıktan sonra pankart ve dövizlerini bırakarak, bakanlığa yürüdü. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda toplanan aile hekimleri, kendileri için yapılması planlanan nöbet düzenlemesini istemediklerini ve çalışma şartlarının iyileştirilmesini talep etti. Polisle görüşen grup üyeleri, trafiği kapatmadan kaldırımdan bakanlığa yürümek istediklerini belirtti. Emniyet birimleri ise pankart, döviz ve üzerlerindeki önlüklerle geçişlerine izin verilmeyeceğini aktardı. Görüşmeler sonuç vermeyince grup üyeleri, bulundukları noktada basın açıklaması yaptı. Sağlık hizmetlerinde sürekli değişiklik yapıldığını belirten grup, nöbet uygulamasını kabul etmediklerini belirtti.

aile
hekimleri
nöbet
eyleminde
Yorum (3)
uzm
aile hekimi sadece kendini düşünürse, üniversite hocası sadece kendini düşünür asistanını uzmanını düşünmezse, bakanlık doktoru sadece kendini düşünür diğer meslektaşları için birşey yapmazsa, sarı öküz hikayesinde olduğu gibi sırasıyla hepimizin canına okurlar.. bütün doktorların birlik olması ümidiyle.. biraz zor ama
0
Cevapla
kani mutlu
Toplasan 100 kişiyi bulmayan doktorlara otobüsler dolusu polis gelmiş!
0
Cevapla
drm
Arkadaşlar neden canınızı sıkıyorsunuz ki? Yasa, yönetmelik, hak, hukuk tanıdığınız mı var? Daha önce de yaptığınız gibi "tanımıyoruz bu yasayı" deyip çıkarsınız işin içinden. Yeni Türkiye bu işte yasa,adalet,hukuk hak getire. Siz idmanlısınız bu konuda korkmayın kimse birşey de yapamadı zaten size, acilde nöbete gelmediniz bir yaptırımı oldu mu? Yeni Türkiye'nin doktorlarısınız siz, yasa işler mi size yahu!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir