Medimagazin logo

Aksaray'da beyin tümörü ameliyatı yapıldı

Aksaray Devlet Hastanesinde, ilk beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.
Aksaray'da beyin tümörü ameliyatı yapıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, bir hastanın beyninde bulunan tümörün başarılı geçen ameliyatla alındığı belirtildi.

Ameliyatın, Beyin Cerrahı Op.Dr. Ersin Özeren tarafından gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Beş saat süren başarılı ameliyatla, hastanın beynindeki tümörü aldık. Hastamızı bir süre yoğun bakım ünitesinde takip ettik. Hastanemizde ilk defa gerçekleştirdiğimiz bu tür ameliyatlar, çoğunlukla büyük merkezlerde ve üniversite hastanelerinde yapılabilen bir ameliyattır. Aksaray da böylesine riskli bir ameliyatı gerçekleştirip, hastamızın sağlığına kavuşmasını sağladığımız için çok mutluyuz."

aksaray'da
beyin
tümörü
ameliyatı
yapıldı
Yorum (4)
Dr.FY
Sn.Dr.Ersin Özeren ellerine sağlık diyorum ama bunlar reklam kokan hareketler. Aksaray ilinde 1990'lı yıllarda bile beyin tümörü ameliyatları yapılmışken 20 yıl sonra ilk defa ben yaptım diye demeç vermeden önce Dr.Fikri Yetkin, Dr.Tayfun Balım ağabeylerinin ameliyat ettiği vakaların dosyalarına bir bak istersen.
1
Cevapla
hbö
sn dr fy, haklı olarak eleştirdiğiniz bu açıklamayı yapan, dr ersin özeren değil. hastane idaresi bu açıklamayı yapmış. dolayısıyla, ersin kardeşimizin böyle bir kusuru olmamış. kusur hastane yönetiminde. emeği geçenlerin emeğini unutanlarda kusur.. saygılarımla.
0
Cevapla
Eck
Ne tur bir tm oldugu yazilmamis ama aksarayda kranial tm yapmak ne kadar dogru?
0
Cevapla
Hayri
Bu arkadaşımız genç yaşına rağmen doğrunun nerede olduğunu bulmuş, tebrik ediyorum. Adam olacak cerrah demeçlerinden belli olurmuş. Arkadaşım biz de nerelerde ne ameliyatlar yaptık, ama böyle konuşmalar yapaktan utandık. Nasıl bir gençliğin geldiğini daha açık görüyoruz, üzülmemek elde değil.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir