Medimagazin logo

Bıçaklanan doktorun sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Halil Baysal, düzenlediği basın toplantısında saldırıya uğrayan Dr. Muhittin Hikmet Telli'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
Bıçaklanan doktorun sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Sağlık çalışanının maruz kaldığı olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Dr. Baysal, saldırgan N.K'nin hastane bünyesinde hizmet veren tüp bebek merkezine 2 yıldan bu yana gelip giden bir hastanın eşi olduğunu söyledi.

Daha önceki denemelerinde gebe kalan eşinin daha sonra düşük yaptığını belirten Dr. Baysal, şöyle devam etti:

''İki defa dondurulmuş embriyo transferi gerçekleştiriliyor fakat gebelik gerçekleşmiyor. Bugün de tüp bebek merkezine eşiyle birlikte geliyor ve içeride başka bir hasta varken doktorun odasına girerek bıçaklı saldırıda bulunuyor. Sol ayak uyruğunda artı karnın sol bölgesinde ufak bir bıçak hadisesi gerçekleşiyor. Arkadaşlar ameliyatını yaptılar. Hayati tehlikeye neden olan bir yara olmaması sevindirici ama şiddetin derecesi ne olursa olsun nefretle kınanması gereken bir durum.''

-Tabip Odası'ndan tepki

Şanlıurfa Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Ali Suat Erkoç ise toplumun her kesiminde çalışan insanlara karşı yapılan şiddeti kınadıklarını belirtti.

Bir hekime yapılan saldırıyı tüm hekimlere yapılmış olarak kabul ettiklerini dile getiren Erkoç, ''Gecesini gündüzüne katarak hiç bir karşılık gözetmeden tek amacı insanı yeniden sağlığına kavuşturmak olan hekim arkadaşlarımıza yönelik saldırılara karşı hükümetin gerçekten caydırıcı tedbirler almasını bekliyoruz'' dedi.

-Saldırgan güvenlik kamerasına yakalandı

Bu arada saldırı anında yaşanan panik hastanenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kamera kayıtlarında bekleme salonunda görülen saldırgan N.K, Dr. Telli'nin gelmesiyle birlikte odasına giriyor. Bir süre sonra saldırganın elinde bıçakla doktorun odasından çıktığını gören diğer hasta ve yakınlarının panik yaşayıp, kaçmaya çalıştığı görülüyor. Kaydın son bölümünde ise gözaltına alınan zanlının polis ekipleri tarafından hastaneden çıkarılışı ve ekip aracına bindirilişine ait görüntüler yer alıyor.

Şanlıurfa'da bir özel hastanede çalışan Dr. Muhittin Hikmet Telli, bir hasta yakını tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı .

bıçaklanan
doktorun
sağlık
durumu
hakkında
bilgi
verdi
Yorum (2)
metin karaman
Hasta yakınını kınıyorum. Umarım bu adamın hiçbir zaman çocuğu olmaz,böylelerinin yetiştireceği çocuktandan da bir hayır gelmez zaten kimseye. Bu magandayı serbest bırakacak olan savcıyada doktorun akıbetini diliyorum. Ve tüm doktorları süresiz greve davet ediyorum. İnanın,ama inanın başka bir seçenek kalmadı. Başkalarıda ölecek o zamanmı aklımız başımıza gelecek.
0
Cevapla
Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser
Arkadaşlar, ben artık kendim için, kendi yakınım için doktorum. Hiçbir hasta içinde çok değerli doktor meslektaşlarımla tartışmaya girmeyeceğim. Başka hastalar mı? Doğal selleksiyon. Güçlü olan yaşar artık.. Tüp bebek mi ne hali varsa görsün!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir