Medimagazin logo

Cumhurbaşkanı akademik zam ve eczacılarla ilgili kanunu onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Personel Kanunu'nda Değişiklik öngrek değişikliği onayladı.
Cumhurbaşkanı akademik zam ve eczacılarla ilgili kanunu onayladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6554 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, 6565 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti İle Macaristan Hükümeti Arasında Kültür Merkezlerinin Kuruluşu, İşleyişi ve Faaliyetleri Hakkında Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun ile 6566 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u onayladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan'ın onayladığı kanunlar, yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildi.

cumhurbaşkanı
akademik
zam
ve
eczacılarla
ilgili
kanunu
onayladı
Yorum (4)
Yakup
Başbakanlığında yapmadığını Cumhurbaşkanlığında yaptı yani. Bir de Emekli hekim ve Kurum hekimleri için en az Hakim-Savcı-Akademisyen zammı kadar maaş iyileştirmesine imza atsa, adalet sağlansa?
0
Cevapla
Eylem sevinc
Ben öldükten sonra gelen bayrami dügünü ne yapım misalu.bu ay yan dal ihtisas sınavına girdim.kayseride 3 yıl boyunca hersey dahil 4000 tl ye calistim( üstelik poliklinige ugramadan 12000 tl alırken) ne diyelim kısmetimiz bu şekilde takdir edilmis
0
Cevapla
dr livingstone
Sorular: tıp fakültesi asistanları "araştırma görevlisi kadrosunda" oldukları sanırım bu zamdan yararlanacaklar. Ve hal böyle sürerse "uzman" olduklarında maaşları düşecek. 2-EAH asistanlarının kadrosu nedir? Kimi kaynaklara göre "tabip". Eğer öyle ise bu zamdan yararlanmaları mümkün değil. Eğer öyle ise (değilse geçersiz sayın) maaş için prestij için EAH'dan doçent ve prof olmak için çabalayan ve bunu başaracak gibi görünen sayın hocaları asistanlarının zammı için de kulis yapamazlar mıydı?
0
Cevapla
Hakan
Akademik zamma hiç itirazımız olamaz. Ama asıl kanayan yer Emekli Hekim maaşları ve Kurum Hekimi maaşlarıyken, onları görmezden gelip makası açmak pek adil olmadı bence. Acil bir düzenlemeyle söz konusu kesimin maaşlarında iyileştirme yapılmalıdır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir