Medimagazin logo

Doktor 67'inci hastayı muayene ettiği anda saldırıya uğradı!

Iğdır’da Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Cihan Avcı'nın hasta yakınları tarafından darp edildiği öne sürüldü.
Doktor 67'inci hastayı muayene ettiği anda saldırıya uğradı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre Iğdır Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. Cihan Avcı, hastane polikliniğindeki muayenehanesinde hasta yakınları tarafından darp edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Dr. Avcı'ya doktor arkadaşları tarafından acil serviste müdahale edildi.


Opr. Dr. Avcı yaptığı açıklamada, muayenehanesinde 67. hastayı muayene ettiği anda içeri giren 2 şahsın, “Annemize neden kızdın?” diyerek kendisine saldırdığını anlattı. Şahısların kızdığını iddia ettikleri kadını da ilk kez gördüğünü ve tanımadığını ifade eden Avcı, “Neye uğradığımı anlamadım. Bana tekme yumruk girdiler. Kasıklarıma vurdukları anda kendimi yerde buldum. Yerde de bana vurmaya devam ettiler. Ağzımdan, burnumdan kan geldi. O anda tedavi olmak için içeri giren 2 asker müdahale etmeseydi belki hayatım tehlikeye girebilirdi. O anda kendimi kaybettim. Gözümü açtığımda sedye üzerindeydim” dedi.


Hasta yakını A.G. ve hasta kadın F.D. ile eşi N.D. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

doktor
67'inci
hastayı
muayene
ettiği
anda
saldırıya
uğradı!
Yorum (99)
halim harap
Taze bakan daha dün şöyle dedi: '' Bu işlerin cezayla çözülmesi taraftarı değilim. Bilinçlendirmeyle çözülmeli.'' Buyrun işte size, bir sürü ö...z. Bilinçlendirin bakalım.
0
Cevapla
hasan
kanuni 10 ar dak. ara ile 9-16 kanuni bakman gerekli hasta sayısı 36 olması gerekirken performans nedeniyle hız yaparsanız kaza da olur..geçmiş olsun.
0
Cevapla
mağdr
SAYIN BAKAN süt anne projesi nasıl gidiyor havalar nasıl oralarda?
0
Cevapla
dr
sayın bakan ödül versin bunlara siyasi söylemlerinizin yansımasını görün çok güzel tetikciliğinizi yaptırıyosunuz bakalım dr lara biçtiğiniz ceza ne boyutlara ulaşacak yargıladığınız ve idama mahkum ettiğiniz gizli mahkemenizde başka neler konuştunuz acaba.. süt bankasıymış,cezadan yana değilmişmiş... hayırlı işler..göreceğiz ne olacağını...sonunun nereye varacağını..
0
Cevapla
laconic
ahh değerli meslekdaşım ahh.. ığdır'da gençliğini yaşamak için mi öss'de yüksek puan alıp tıbba girdin. ığdır'da çile çekmek için mi 6 yıl tıbbiyede en ağır eğitimi gördün doktor oldun ığdır'da buz tamponu için mi tus'da uykusuz kaldın cerrahiyi kazandın. hele cerrahi asistanlığı askerlikte er olamktan beter.. ığdır'da densizin birinin saldırısı için mi cerrah oldun ığdır'da bugünler için mi hayatının en güzel zamanlarını harcıyorsun. ığdır'lının istanbul'a izmir'e marmaris'e bodrum'a yerleşme özgürlüğü var senin ığdır'ı bırakıp istediğin yerde çalışma özgürlüğün yok. en hafifininden 'hay bin kunduz' bu işe... geçmiş olsun kardeşim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir