Medimagazin logo

Doktor dolandırıcıları yakalattı!

Konya'da telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp, ev hanımı ve emekli polisin 33 bin lirasını aldıktan sonra aradıkları doktor tarafından yakalatılan 3 kişiden 1'i tutuklandı
Doktor dolandırıcıları yakalattı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Konya'da telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp, para istedikleri doktor tarafından yakalanmaları sağlanan 3 kişiden 1'i tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan İsmail A. (21), A.Y. (15) ve İmam A. (24), adliyeye sevk edildi.


Savcılıkça alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişiden İsmail A. tutuklandı. İmam A. ile A.Y, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Şüphelilerin, emekli polisin bıraktığı parayı almasının güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdığı olayda, dolandırıcılık yöntemiyle alınan 33 bin liranın sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.


Konya'da diş hekimi İbrahim Aladağ, kendilerini polis olarak tanıtıp ev hanımı ve emekli polisin 33 bin lirasını alan 3 kişiyi, saatlerce telefonda çeşitli bahanelerle oyalayarak yakalatmayı başarmıştı.

doktor
dolandırıcıları
yakalattı!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir