Medimagazin logo

O fotoğrafa sımsıkı sarıldı... Bırakmadı...

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi’nde 15 askeri ile şehit düşen Kurmay Yarbay İlker Çelikcan, anne- babasının yaşadığı Bursa’da bugün son yolculuğuna uğurlandı.
O fotoğrafa sımsıkı sarıldı... Bırakmadı...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kurmay Yarbay Çelikcan’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, eşi Doktor Gaye Çelikcan’ın da bulunduğu askeri helikopter ile Bursa’ya getirildi. Helikopterden inen ve yürümekte güçlük çeken Gaye Çelikcan’ın, sıkı sıkıya sarıldığı eşinin fotoğrafını taşıması yürekleri dağladı.
 
Malatya’da görevli iken, geçici görevle gittiği Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’nde terör örgütü mensuplarının saldırısında şehit olan Kurmay Yarbay İlker  Çelikcan’ın cenazesini taşıyan askeri uçak öğle saatlerinde Yenişehir’e indi. Cenaze daha sonra eşi Doktor Gaye Çelikcan’ın da bindiği askeri helikoptere konuldu. Helikopter saat 13.30 sıralarında cenaze namazının kılınacağı Mihraplı Camisi’nin bulunduğu alana yakın olan piste indi.

 

Şehit Yarbay’ın cenazesi omuzlarda taşınırken, yürümekte güçlük çeken Gaye Çelikcan’ın, eşinin fotoğrafına sımsıkı sarılması dikkat çekti.

 

 

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU ÇELENK GÖNDERDİ
 
Cenaze daha sonra Mihraplı Cami’sine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çelenk gönderdiği törene Şehit Yarbay’ın annesi Fatma, babası Niyazi Çelikcan’ın yanı sıra, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe, Jandarma Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfettin Saldık ile binlerce Bursalı katıldı. 

yarbay i̇lker çelikcan
doktor
gaye çelikcan
Yorum (5)
Albay Reşat Çiğiltepe
http://tv.sozcu.com.tr/2015/haber/video/yarbay-ilker-celikcan-kahramanca-carpismis Çiğiltepe İnatla dayandı düşman Yerden bitercesine çoğala, çoğala, Mermiyle vur, Dipçikle vur, Tükenmez gâvur oğlu gâvur. N'edersin alamadık Çiğiltepe'yi, Şehit verdik Yiğit Reşat Beyi, TÖVBE ETTİK YAŞAMAYA... Daha gidecek can varmış helâlinden, Kader bu ya... Gün ışığında karardı benzimiz Vıcık vıcık gömleğimiz Kan akar her damardan. Sonunda Söktük hepsini topraktan Yalın ellerimizle, Göz yaşımızda parladı Çiğiltepe, Bir nur... İnanmıştık: Şehitler ile Mustafa Kemal Paşa Bizi korur...
4
Cevapla
Ahmet Bozdoğan
MEKANI CENNET OLSUN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.
0
Cevapla
Ersin KARABULUT
Askerleri ile birlikte şehit düşen yiğit komutanın yiğit eşi başınız sağolsun.
0
Cevapla
şükrü özayhan
DEĞERLİ MESLEKTAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSİN.
0
Cevapla
Meltem Seymen
Mekanı cennet olsun.Başiniz sağolsun. Sabırlar dilerim.Ateş düştüğü yeri yakar ne desek çok zor.Sözün bittiği yerdeyiz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir