Medimagazin logo

Doktor hastasını dövdü iddiası!

Yalova'da felçli bir hastanın doktor tarafından darp edildiği ileri sürüldü. Dudağına dikiş atılan hasta, doktordan şikayetçi oldu.
Doktor hastasını dövdü iddiası!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

YALOVA-Bir süre önce felç geçiren ve hareket zorluğu çekmeye başlayan Kadir Yıldız, göğsündeki ağrı sebebiyle hastaneye başvurdu. İddiaya göre, doktorun kendisine anjiyo için özel bir hastaneye gitmesini söylediği Yıldız, buna tepki gösterdi. Kendisini neden özel bir hastaneye gönderdiğini sorması üzerine doktor ile Kadir Yıldız arasında tartışma çıktı. Doktorun kendisine eşinin yanında küfredip odayı terk etmesini söylediğini iddia eden Yıldız, "Doktor bana küfretti. Ben de, 'Bana küfredemezsiniz' dedim. Bunun üzerine bana yumruk atmaya başladı. Felçli olduğum için kendimi savunamadım. Beni doktorun elinden hastane personeli aldı. Dudağıma 8 dikiş attılar. Bu doktordan şikayetçiyim" dedi.

Kadir Yıldız, aldığı raporla karakola başvurarak doktordan şikayetçi olurken, hastane yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı.
 

doktor
hastasını
dövdü
iddiası!
Yorum (16)
Frankie Bellevan
olayda adı geçen kısmi felçli kadir yıldız ise doğruyu söylemiyor. yalan söylediği konuyu anlatış tarzından ve bakışlarından belli. bakışları güven de vermiyor,cesaret de. aynı zamanda asabi görünümlü. kısmen felçli olması kendisini haklı kılmaz. aralarında nasıl bir diyalog geçtiğini bilmiyoruz ama doktora hakaret ve küfür eden,ardından da saldırı teşebbüsünde bulunan kesinlikle kendisidir. doktor durup dururken hastasıyla niye kavga etsin ? canı sağolasıca kadir yıldız sanki cezaevi firarilerine benziyor. sanırım darp haberlerini izleye izleye kendisinin de iştahı kabardı ve "ya tutarsa" diye "eşinin yanında" şansını denemek istedi ve rahmetli "kadir savun(baba kadir)" tarzı bir hareketle yumruğunu doktorun masasına geçirdi. tabii ki bilmediği bir şey vardı. baba kadir(kadir savun) asla bir hekimin masasına vurmazdı. sayın kadir yıldız kadir savun'u iyi ve doğru analiz etsin. rahmetliyi kendisine örnek alsın. ayrıca kadir savun'a tam benzemek istiyorsa rahmetlinin vazgeçilmez aksesuarı olan bir havluyu omuzuna atmasında da yarar var. sayın kadir yıldız'ın felçli olmasına bir lafımız yok,kendisine geçmiş olsun,ama lütfen haddini de bilsin. papaz her zaman pilav yemez. doktorlar da dayak.
0
Cevapla
drsurg
Geçen gün bir vatandaş asistana küfretti gözümün önünde... "Höst," çektim... Sıkıyı görünce tek omuzunu düşürdü. "Ben cahilim doktorum kusuruma bakmayın," dedi. Eh, elbette... Cahil olmak, adeta politikacı olmak gibi dokunulmazlık kazandırıyor artık bu ülkede. Asistan bana tekmelene tekmelene yumuşamış bir kum torbası gibi baktı. "Abi, boşver," dedi ve sayın "cahil" yürüdü gitti. Köy meydanında "doktora şöyle böyle dedim," diye dayılana dayılana dolaşmıştır sonradan.
0
Cevapla
drsurg
Sayın Frankie Bellevan (Tıp Doktoru) Dediğiniz gibi... Kuşkulanmakta haklısınız. Olasılıkla saldırı haberi gerçekdışıdır. Ama; ne yazık ki hekim "suçsuz," olduğunu kanıtlamak için uğraşacaktır. Umarım kamera kaydı vardır, temize çıkar ... Ve herhalde aşağıdaki ifadelerime siz de katılırsınız. Kamuoyunda şu da bilinsin; Hastayı itip kakan, döven hekimin ipini, mesleki anlamda, zaten kendi meslektaşları çeker. "Meşru savunma," dışında bir nedenle hastayı keyif için darp ettiği kanıtlanan bir doktorun soruşturması bana verilse ezer geçerim ! Acımam. Hekimlik mesleği o kadar da sokağa düşmedi.
0
Cevapla
Frankie Bellevan
drsurg(surg):selamlar,saygılar. emin olduğum bir konu var:kadir yıldız'ın "gücü yetseydi" doktorun kolunu ya da bacağını kırmadan kavgayı bırakmazdı. doktor şayet yere düşmüşse,doktora rastgele atacağı tekmeler de cabası. hamile doktorlara,sağlık personeline bile acınmayan,merhamet edilmeyen bir ülkede yaşıyoruz. normal hasta profili de kalmadı. çoğu zaman hastaneye niye geldiklerini,doktordan ne istediklerini kendileri de bilmiyor. haliyle doktorların da ruh sağlığı bozuldu. kendisi 8 dikişle kurtulmuş. şükretsin. 3-5 gün evde istirahat etsin. hem dudağı iyileşir,hem de gergin olan sinirleri yatışır.
0
Cevapla
Sedat İŞÇİ
Frankie Bellevan (Tıp Doktoru).......Rumuzunuzu dr.frankenstein olarak değiştirmeniz icap ediyor,zira yorumunuza bu yakışır.....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir