Medimagazin logo

Doktora silahlı saldırı! Ağır yaralanan doktor hayatını kaybetti!

Samsun'da Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevli bir doktor uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.
Doktora silahlı saldırı! Ağır yaralanan doktor hayatını kaybetti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun, İsmail isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan doktor, ameliyata alındı.


Olay, bugün İlkadım İlçesi'nde bulunan Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde meydana geldi. Hastanede görev yapan Op.Dr. Kamil Furtun, odasına giderken iddiaya göre koridorda İsmail isimli bir kişi tabancayla ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden doktor ağır yaralandı. Aynı hastanede hemen ameliyata alınan Op.Dr. Kamil Furtun'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Saldırının ardından kaçan şüphelinin aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastenede tedavi gören bir yakınının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren İsmail K'nın (30) İlkadım ilçesine bağlı Kışla mahallesinde, olayda kullandığı tabanca ile yakalandığı öğrenildi.
 

İsmail K polis tarafından Emniyete götürülürken 'Neden vurdun?' sorusu karşısında kameralara 'Canım sıkıldı, Hoşuma gitti, Arada böyle zevklerim var' diye konuştu.

 

Medimagazin'e ameliyathaneden ulaşan bilgilere göre Dr. Kamil Furtun'un aortunda 2 yerde yaralanma olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 5 kurşun isaet eden Dr.Furtun için hekim arkadaşları 1.5 saat mücadele etti. Saat:17:30

ACI HABER: Maalesef doktor arkadaşımız hayatını kaybetti.18:20

 

Dr.Kamil Furtun'un cenazesi yarın sabah saat 10:30'da Göğüs Hastalıkları hastanesinde düzenlenecek tören sonrası Büyük Camii ye götürülecek. Burada kılınacak cenaze namazı sonrası ise Asri Mezarlıkta defnedilecek.

 

 

 

 

silahlı saldırı
dr. kamil furtun
samsun
hekime şiddet
Yorum (70)
Ahmet yaman
Artık doktorluk bitmiştir
0
Cevapla
H.u
Süresiz, sınırsız işi bırakmadan çözüme gidemeyiz. Allah'tan rahmet dilemek! nereye kadar..
0
Cevapla
m.murat
Allah'tan Beyaz Kod var!
0
Cevapla
m. murat
Bu lanet olası mesleğe adım atanların ölümleri doğal değil de böyle hunharca katledilerek olma olasılığı 1000 kat artmış oluyor. Bu düzmece hukuk sistemiyle doktor öldürmek arabayla kazara kedi öldürmek kadar mazur görülüyor.
0
Cevapla
postenflamatuar
Allah'tan meslektaşımıza rahmet ailesine başsağlığı dilerim. Meslek odamız taksime gitmelerle, ve alakasız işlerle mesaisini harcamaktadır. TTB kadroları bu tür acı olaylar olduğunda bile hekimlerin tümünü harekete geçirebilcek makul proje ve gündemler oluşturacak kapasiteden yoksundur. Türkiyede en son bir savcı şehit olduğunda hükümet ve medya ayaktaydı. Doktor cinayetleri ise 3. sayfa haberleri arasında verilmektedir. Doktorlar TTB nin hekim camiasını başsız ve felçli hale getirmesi nedeniyle bu elim olaya seyirci kalmaktadır. Allah bu katilin canını inşallah süründüre süründüre alır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir