Medimagazin logo

Doktorun ‘şüpheli ölüm’ raporu, baba vahşetini ortaya çıkardı

İstanbul’un Esenyurt ilçesi İncirtepe Mahallesi’nde kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre baba Canip T., geçtiğimiz cumartesi günü 6 aylık kızı Aslıhan Zeynep’i ‘çok ağlıyor’ diye dövdü ve yere fırlatarak öldürdü.
Kaynak: ZAMAN
Doktorun  ‘şüpheli ölüm’ raporu, baba vahşetini ortaya çıkardı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aile, eve çağırdıkları sağlık ekiplerine bebeğin yere düştüğünü söyledi. Gelen doktor, bebeğin kolu ve vücudundaki morlukları görerek ‘şüpheli ölüm’ raporu hazırladı. Polis, bu rapor üzerine aile üyelerinin ifadesini aldı. Vahşet, teyze Ö.T.’nin itirafıyla ortaya çıktı.

 

Teyze hem Aslıhan Zeynep’i hem de ailenin geçen yıl kaybettiği 6,5 aylık Beyza’yı babasının döverek öldürdüğünü iddia etti. Suçlamayı kabul etmeyen baba Canip T. tutuklanırken polis, bebeğin öldürüldüğünü bildikleri halde gizledikleri gerekçesiyle aile bireyleri hakkında işlem yaptı. Daha önce yaralama suçundan poliste kaydı olan Canip T.’nin, cinayeti kimseye anlatmaması için eşi Elif T.’yi tehdit ettiği öğrenildi. Bu arada, Beyza T. isimli kız bebeğin ölüm sebebinin araştırılması için Cinayet Büro Amirliği’nde ayrı bir soruşturma dosyası açıldı. Ailenin, ölen iki kızlarının dışında biri Aslıhan Zeynep’in ikizi olmak üzere 3 erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi.

doktorun
‘şüpheli
ölüm’
raporu
baba
vahşetini
ortaya
çıkardı
Yorum (1)
tıp doktoru
meslektaşımızı kutlarım, bu haber "doktorlar işlerine önem vermiyor, ilgilenmiyor" diyenlere tokat gibi çarpılmalı. ilgilenilecek durumla ilgileniliyor işte, gerçi aile doktorun ilgilenmesinden rahatsız bile olmuştur, malum işlerine gelmeyen bir sonuç çıktı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir