Medimagazin logo

Erdemli Devlet Hastanesi'ne yeni görüntüleme cihazları

Erdemli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Yahya Efe, hastaneye Sağlık Bakanlığı tarafından tomografi, dansitometri ve panaromik röntgen cihazları gönderildiğini bildirdi.
Erdemli Devlet Hastanesi'ne yeni görüntüleme cihazları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MERSİN-Efe, yaptığı yazılı açıklamada, hastane bünyesinde daha önce hizmet alımı şeklinde yapılarak hastaların muayene ve tedavisinde kullanılan bu cihazlarının bakanlık tarafından gönderildiğini ve hizmete sokulduğunu belirtti.

Daha önce bu cihazların bulunmaması nedeniyle hizmet alımı yapılarak hastalara hizmet verildiğini belirten Efe, "Artık Erdemli halkı çevre illere muayeneye gitmeyecek, tedavilerini kendi ilçelerindeki hastanede yaptıracaklar. Bu cihazların hastanemize kazandırılmasını sağlayan Bakanlığımıza, Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

erdemli devlet hastanesi
Yorum (1)
sıtkı
TÜM KAMU HASTANELERİNDE HER SONBAHAR, SÖZLEŞME YENİLEME ZAMANI BU DEZENFORMASYONU YAŞIYORUZ. Sözleşme yenileme arefesi yapılan bu açıklama çok manidar. Neden mi? Erdemli Devlet Hastanesine Bakanlık tarafından Bilgisayarlı tomografi cihazı verileli neredeyse bir yıl oluyor. Bunu basına açıklamayı ve haber yapmayı şimdi mi akıllarına getirdiler? Üstelik haber değeri de yok. Son derece normal bir cihaz temini. Ayrıca yanlış bilgilendirme söz konusu. Çünkü Erdemli'deki hastalar görüntüleme için zaten dışarı gitmiyordu ki. ANLAŞILAN KARNE PUANLARI VE SÖZLEŞME YENİLEME ENDİŞESİ HAD SAFHADA. AMA BİZ HERŞEYİ DIŞARIDAN GÖRÜYORUZ VE ÇOK BELLİ OLUYOR....
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir