Medimagazin logo

Eylemci, doktor dövdü, Tabip odası sessiz kaldı

Taksim’de önceki gün polis ile marjinal gruplar arasında çıkan olaylar sırasında yaralanan bir gösterici, Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaynak: ZAMAN - ÇAĞLAR AVCI
Eylemci, doktor dövdü, Tabip odası sessiz kaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Ancak yaralı arkadaşlarını hastaneye getiren eylemciler, acil serviste görev yapan Ortopedi Asistanı  A.P.’ye saldırdı. İlgiden memnun kalmadığını belirten bir eylemci, “Biz hükümetle, polisle savaşıyoruz. Bize bakacaksın.” diyerek doktoru darp etti. Olay, karakola da intikal etti. Darp raporu alan A.P., kendisine saldırandan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan eylemci de Emniyet’teki ifadesinin ardından savcılığa götürüldü. Hekime yönelik şiddet, İstanbul Tabip Odası’na da iletildi. Gezi Parkı eylemlerine destek veren Tabip Odası’nın konuyla ilgili bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Oda’dan sadece darp edilen doktor telefonla aranarak geçmiş olsun dilekleri iletildi.

eylemci
doktor
dövdü
Yorum (37)
ahmet güneş
TTB kendi yandaşına kınama yapar mı ? BDP li vekili çok kınadılar ya !!!! teroristi ancak o kadar kınar TTB açılımı zaten trük tabipler birliği değil. ilk t tabip değil destek verdikleri terorist tir.
0
Cevapla
ali akay
dövülen hekim pkk lı yada kck lı mı ki tabip odası açıklama yapsın. tabip odası böyle yapa yapa bizi bu hale getirdi
0
Cevapla
Frankie Bellevan
ankara'da bir polis memurunun yakın mesafeden kafasına açtığı ateş sonucu komaya giren kardeşimiz ethem sarısülük'ün beyin ölümü gerçekleşti. ailesi organlarını bağışlama kararı aldı. ethem kardeşimize allahtan rahmet değerli ve duyarlı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. darp edilen meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. hükümete yakın medya grupları direniş eylemlerini halkın gözünde karalamak için direniş hakkında sürekli antipropaganda yaptığı için istanbul tabip odasının darp olayı hakkında açıklama yapmaması yerindedir.
0
Cevapla
selim ileri
Bizim tabib odalarının nazarında bir doktorun kıymeti, bir PKK lıdan,bir DHKP-C liden marjinal uyduruk bir sol örgütt mensubundan daha azdır...Bu hep böyle idi...böyle de olacak...
0
Cevapla
Personel72
Tabip odası sadece hükümet kartıtlığı çalıştığından, bu konuda kullanabileceği malzeme olmadığından ilgisiz kalmıştır. Hükümete karşı kullanabilecek malzeme yakaladığında günlerce konuyu gündemde tutar. Olması gereken ise nerden gelirse gelsin personele karşı şiddete karşı durmak lazım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir