Medimagazin logo

Genel Sekreter: Alamayacağımız hiç bir cihaz yok!

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, sağlık yatırımları ve hastanelerde yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Tahlil kalitesi ölçüleri bakımından bizim şu anda yarışamıyacağımız hiçbir kuruluş yoktur" dedi.
Genel Sekreter: Alamayacağımız hiç bir cihaz yok!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bartın Devlet Hastanesi’nin diğer illerdeki hastanesinden daha güçlü olduğunu ifade eden Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, "Her gün 4 bin kişinin tedavi olduğu bir kamu kurumundan bahsediyoruz. Çok büyük bir özveri var. Bu işleri başaran güçlü bir ekibimiz var. Bartın’a son 2 yıl içerisinde yaklaşık 10 milyon liralık sağlık yatırımı gerçekleşti. 2 Kasım 2012 tarihinde Kamu Hastaneler Birlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da da göreve başladı. Yeni hastanemizde hızla yatırım programına girer ve bu program içinde gereken yeri bulur. Tahlil kalitesi ölçüleri bakımından bizim şu anda yarışamayıcağımız hiçbir kuruluş yoktur. Özel sektör de bunun içine dahildir. Biz kamu kurumu olarak çok daha büyük bir kurumuz. Bütün alanları yenileyebiliyoruz. Belki de şu anda alamayacağımız hiçbir tıbbi cihaz yoktur. Her zaman araya giren faktör insan faktördür” dedi.

genel
sekreter:
alamayacağımız
hiç
bir
cihaz
yok!
Yorum (2)
abdullah özçeri
robot alın da vinci robot, acilen lazım.
0
Cevapla
Dr. Aykut
Bartın ilinin nüfusu 31.12.2013 TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre 189.139’dur. Her gün 4000 kişinin tedavi olduğundan bahsediliyor, rakamlar abartılmadıysa bu düşündürücü bir durumdur. Bartın ciddi bir halk sağlığı problemiyle karşı karşıya sanırım. Evet baylar bütün cihazları satın alabilirsiniz ama sağlık çalışanlarının gönlünü almazsınız.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir