Medimagazin logo

Hasta yakını doktoru bu hale getirdi

Konya'da bir doktor, kendisini darbettiğini iddia ettiği hasta yakını hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Hasta yakını doktoru bu hale getirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Mahallesi Seferihisar Caddesi'ndeki 62 No'lu sağlık ocağında hasta yakını tarafından darbedildiği iddia edilen doktor Mehmet Bülüç, görev yaptığı sağlık ocağının önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık ocağına gelen bir hasta ve yakınlarının kendileriyle ilgilenilmediği gerekçesiyle sağlık memuru arkadaşlarıyla tartışmaya başladığını söyledi.

Tartışmayı yatıştırmaya çalışırken hasta yakınlarından birinin sol gözüne yumruk attığını belirten Bülüç, ''Gözüm morardı. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Meslek hayatında 21 yılını doldurmuş bir doktor olarak yapılanı yadırgıyorum. Adli makamlara gerekli başvuruları yaptım'' dedi.

 



Bülüç, Konya Numune Hastanesi'nden darbedildiğine ilişkin rapor aldığını, Konya Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Konya Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, kamu görevini yapmaya çalışan bir doktora yapılan saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

bir
doktora
daha
şiddet
iddiası!
Yorum (33)
asistan dr
sayın meslektaşıma yapılan bu saldırıyı bende kınıyorum ve hakkını aradığı için tebrik ediyorum aynı zamanda ulusal basının hekimlere karşı olan taraflı ve sansürlü yayın politikasınıda protesto ediyorum ve hiçbir gazeteyi almıyorum adam gibi tarafsız yayın yapmayı öğrenene kadarda almayacağım
0
Cevapla
Meral Çetin
Elleri kırılsın her kim yaptıysa.Ayrıca bizi bu noktaya getirenler de cehennem ateşinde yansın.
0
Cevapla
Taner Sarıbaş
Şimdi ne olacak? Sayın Başbakan, Sayın Sağlık bakanı, Sayın Deontoloji prof.Şahin Aksoy çıkıp bu olaya tepki mi gösterecek? Şu şu yasal düzenlemeleri getirelim, bu sorunu çözelim mi diyecek? Doktor arkadaşımız bıçaklanmadığı, üstüne de 184 hattına şikayet edilmediği, akşam evine gidebildiği için kendini şanslı saysın..Bu devir böyle bir devir malesef..Kendini ifade edemediğin hakkını arayamadığın bir devir..
0
Cevapla
ey
Devam başbakanım--yıllar önce bir dr la yaşadığınız sıkıntının sonuçları böyle çıkmaya devam ediyor--"doktor efendi" diye hitap etmeye devam edin,biz de vahşeti böyle yaşayalım.
0
Cevapla
demir demir
çok geçmiş olsun:(
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir