Medimagazin logo

Hasta yakını klinik şefine saldırdı

Son günlerde gündemden düşmeyen sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi.
Hasta yakını klinik şefine saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 3.Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Refik Demirtunç, bir hastanın yakını tarafından darp edildi. Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç, Doğancılar Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.

Olay sabah saat 09.30 sıralarında, 3. Dahiliye Kliniği'nde yaşandı. Tedavi için eşini hastaneye getiren Veli Özdemir, henüz açıklanmayan bir nedenle Doç. Dr. Refik Demirtunç'a saldırdı. Demirtunç'a tekme tokat saldıran Veli Özdemir, çevredeki vatandaşlar ve sağlık çalışanları tarafından güçlükle engellendi. Etkisiz hale getirilen Özdemir, polis tarafından gözaltına alındı. Doğancılar Polis Mekezi'ne götürülen Özdemir'in adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç ise darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Karakol çıkışı gazetecilere açıklama yapmak istemeyen Demirtunç'un konuşmak için ilgili makamlardan izin alamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

hasta
yakını
klinik
şefine
saldırdı
Yorum (30)
cancan
Allah belanızı versin. ..t sürüsü.
0
Cevapla
cemil
Şikayetiniz nedir? ben emar çekmek istiyorum. Şi,kayetiniz nedir? dedim ya emar çekmek istiyorum.(Uslup saldırgan)Ne emarınızı çekeyim? Dr sizsiniz ne bileyim?. !!!! peki efendim Alınız emarınızı çekiniz.. Geçmiş olsun.... 1 hafta sonra emar sonucunu alan kıymetli vatandaş ameliyatta olduğum 3 saat boyunca beni beklemiş. Ameliyattan çıkıp poliklinik odama gelince bağırıp çağırarak nerede olduğumu, 3 saattir beklediğini ifade ederek üzerime geliyor...Buortamda dr luk mu yapılır....? Acildeki arkadaşlar sprey taşıyor... Yetme zefendim silah taşınmalı artık..... Yazık ki bizim aldığımız eğitim ile bırakın silahı, şiddetin ne olduğunu bilmeyiz... ....dikkat
0
Cevapla
hammer
Dr.Cemil Bey ben de silah taşıma ruhsatı için başvurdum.Valilik sadece bulundurmaya verdi.Bu da bizim için anlamsız.Evde boşu boşuna duracak silahı ben ne yapayım.Allaha emanet yaşıyoruz bu ülkede.
0
Cevapla
cenk cenkli
Ulkemiz yeni tıp doktrini ile dunyada farklı bir yer edindi.Hastayı full memnun ederken hekimi magdur eden sistem
0
Cevapla
Mehmet Türk
Sayın bakan Che'nin posterini açan öğrenciler için biz Che'yi değil İbn-i Sina'yı takip ediyoruz demişti. Anlıyoruz ki hekime karşı olan şiddetteki tutumu gibi bu da özde değil sözde bir tutummuş. Sayın Bakan İbn-i Sina'nın "İlim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder." sözünü tekrar hatırlayın isteriz.Zor mu?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir