Medimagazin logo

Hemşire hastanede ölü bulundu

Kayseri'de, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım Servisi'nde çalışan bir kişi, çalıştığı hastanede ölü bulundu.
Hemşire hastanede ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım Servisi'nde çalışan hemşire H.K. (21), gece saatlerinde çalıştığı hastanenin acil servisinde ölü bulundu.

Hastanedekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, H.K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çalıştığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan H.K.'nın ölüm sebebi araştırılıyor. Bu arada, sabah saatlerinden itibaren H.K.'nın hayatını kaybettiği haberini alarak hastaneye gelen yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

hemşire
hastanede
ölü
bulundu
Yorum (3)
Bedrettin alyamaç
Yavrum benim ne kadar üzüldüm!kim bilir ne kadar stresli yaşıyordu....öyleki bu mesleği yaptığına bile bin pişman etmişler,bunaltmışlar,tüketmişler.....
0
Cevapla
bozeren
başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. kim bilir neydi derdi?..
0
Cevapla
aydin sinal
Öncelikle ölen meslektasimiza Tanridan rahmet dilerim.Bu ölüm vakasindaki sebebi bilmesekte ,isin aci tarafi;dünyadaki saglik calisanlari icinde en fazla intihar vakasi,uyusturucu aliskanligi (alkolizmde dahil) anestesi doktor ve hemsire-hastabakicilari arasindadir.eskiden acik ether ve halotanin depresyon yaptigi fikri ortaya atilmis,sonradan bu tezin dogru olmadigi bu kisilerin ellerinde uyusturucu ilaclarin bulundugu,kolayca bunlarin suistimal edilebildigi kanaatine erisilmistir.Ne kadar tedbir alinsada üzücü olaylar her zaman yasanmaktadir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir