Medimagazin logo

İşte yarınki aile hekimliği miting programı ! (HARİTALI)

İşte yarınki aile hekimliği miting programı ! (HARİTALI)
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Malumunuz üzere Sağlık Bakanlığı'nın 09.12.2014 tarihli genelgesi ile aile hekimlerine hafta içi sabah 08:00 ile akşam 20:00 saatleri arası esnek mesai ve haftasonu saat 08:00-17:00 veya 09:00-18:00 arası nöbet uygulaması getirilmiştir.

 

Tüm uyarılarımıza ve görüşme taleplerimize kulak tıkayan Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği sisteminin özüne aykırı icraatlar sergilemeye devam etmektedir. Genelge yayınlandığı günden beri basın açıklamaları, bildirileri ve destek açıklamaları yapan bütün sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerimizi sunarız.

 

Bizlere basın açıklamaları ve iş bırakma eylemimize YK kararı alarak destek veren Türk Sağlık-Sen, Demokratik Sağlık Sen, Sağlık Sen , Sağlık Emekçileri Sendikası SES, Birlik Dayanışma Sendikası, Aktif Sağlık-Sen, Türk Tabipler Birliği, TAHUD, İSTASED, TRASED, GASED, AİLE SEN ve Tabip Odalarını 13 Aralık 2014 Cumartesi Günü saat 12:00 de Ankara'da AİLE HEKİMLİĞİNE SAHİP ÇIK mitingimize davet ediyor katılımlarınızla desteğinizi sürdürmenizi istiyoruz. SAĞLIKLI YAŞAYAN SAĞLIKLA YAŞLANAN TÜRKİYE için AİLE HEKİMLİĞİNE SAHİP ÇIKIN.

Dr Murat GİRGİNER
AHEF YK BAŞKANI


AİLE HEKİMLİĞİNE SAHİP ÇIK MİTİNGİ

PROGRAM:

1.     09.00 TOPLANMA…..TOROS SOKAK...



2.     11.00 YÜRÜYÜŞ…….TOROS SOKAKTAN KOLEJ KAVŞAĞINA...

 




3.     12.00 MİTİNG BAŞLAMASI…..

 



4.    14.00 MİTİNG SONA ERMESİ

AYRINTILI BİLGİ : Dr. Lütfi TİYEKLİ
AHEF GENEL SEKRETERİ
Tel : 0 542 257 12 88
 

i̇şte
yarınki
aile
hekimliği
miting
programı
!
(hari̇tali)
Yorum (4)
acildr
uzmanlar parayı alıyor ama nöbet istemiyor.bütün sorun bu.acil doktoru çalışıyor nöbet tutmayan uzman parayı alıyor.adalet bu mu?
0
Cevapla
uzman doktor
Uzmanların cogu günümüzde aile hekimlerinden az ucret almakta.aile hekimleri turkiyede suan calisma saatlerine gore en iyi ucreti almakta bunu herkes biliyor.en cok ezilen acil doktorlari.aile hekimlerinin hepsi ena 10bin tl maasla ağlıyorlar.uzmanlarin ortala maasi 7 bin ytl.utanin az...
0
Cevapla
doktor
kimse hakettiğini almıyor. birilerini suçlamak gibi hataya kimse girmesin lütfen. yok aile hekimi 10 bin alıyomuş yok uzman parayı kırıyormuş yok o günler çoktan bitti uyanın.
0
Cevapla
Giray
Döner sermaye ek ödemesi almayan Kurum Hekimleri öksüzdür, sahipsizdir, dışlanmıştır, ayrımcılığa uğramaktadır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir