Medimagazin logo

İzmir'de doktora saldırı

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli bir doktor ile 3 güvenlik görevlisinin hasta yakınlarınca sözlü ve fiili saldırıya uğradığı iddia edildi.
İzmir'de doktora saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık-Sen İzmir Şubesi Başkan Vekili Salim Kaya, hastanenin acil servisi önünde yaptığı basın açıklamasında, son günlerde sağlık çalışanlarının gerek tedavi olmak için hastaneye gelen gerekse de hasta yakınları tarafından sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldığını, bu tür şiddet olaylarının her geçen gün arttığını belirtti.

Geçen hafta acil serviste görevli doktor Hacı Erkuran ve 3 güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğradığını savunan Kaya, "Hiçbir insani ve ahlaki tarafı olmayan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin cezalandırılmalarını istiyoruz" dedi.

Basın açıklamasına katılan sendika üyeleri ve bazı sağlık çalışanları da saldırıyı kınadı.

i̇zmir'de
doktora
saldırı
Yorum (1)
hakan meric
Almanya gibi olacak hekim sayısı çok maaşı düşük çalışma şartları kötü olacak,çoğu hekim ayrılacak alttan gelenler boşluğu dolduracak,hekimler defansif tıp yapacak,sadece parası olanlar iyi sağlık hizmeti alacak,durum budur,5-6 yıla bu iyice hissedilir,10 bin alıyorum yüzde 10 enflasyon var,kimse zam vermeyi düşünmediğine göre 5 yıl sonra 5 bindir bu para kaba hesapla o zaman artık başka iş yapma zamanıdır
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir