Medimagazin logo

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda resmi tatilin pazartesi, salı ve arefeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacağı ifade edildi
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

15 Eylül'de yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısında toplantısında resmi bayram tatili uzatılacak.

Müjdeli haberi Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Vahdet gazetesine verdiği röportajda açıkladı.

TATİL 9 GÜNE ÇIKACAK

Yalçın Topçu, "Önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda resmi bayramın pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacak" dedi. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

Resmi karar çıkana kadar ise Kurban Bayramı tatili günleri şöyle:

23 Eylül'de yarım gün çalışacak olan resmi kuruluşlar, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 24 Eylül Perşembe, ikinci günü 25 Eylül Cuma, üçüncü günü 26 Eylül Cumartesi ve son günü 27 Eylül Pazar günü tatil olacak. Resmi tatilin sona ermesiyle birlikte 28 Eylül Pazartesi günü tekrar işbaşı yapılacak.

kurban
bayramı
tatili
9
gün
olacak
mı?
Yorum (6)
Dr.cevdett
Ülkemiz bu kadar sıkıntı içerisinde ve daha çok çalışmamız gerekirken tatilin uzatılması talihsizlik olur. Tatil uzadıkça trafik kazaları çoğalarak hastanelerin sıkıntıları artmaktadır.
0
Cevapla
m. murat
Meclis tatili çok sevdi, "millete de uzun tatil yaptıralım" jesti bana oy avcılığı manevrası gibi geliyor. Olan acilde çalışan sağlıkçılara olacak. Turizm işletmecilerin baskısı bunda etkili olmuştur...
0
Cevapla
op.dr.
Tatil uzayınca trafik kazası artar yanlış bir tespit aksine trafik yoğunluğu günlere yayılır ve buda kaza riskini azaltır.Herkesin arefe günü yola çıktığını düşünün trafik felç oluyor.Bir diğer konu bayram öncesi otobüs ve uçaklarda bilet bulmak imkansız tatil uzarsa talepte günlere yayılmış olur.
0
Cevapla
tıp doktoru
Avrupa'nın en fazla çalışma saatine sahip ülkesiyiz, hala fazla tatil yapıyorsunuz yorumları var. Ezberle konuşmayalım. Kuzey Avrupa'da günlük çalışma saatleri 6 saate indi. Haftada 5 gün çalışma + 25 gün yıllık izin, bizim 10 katımız da maaş alıyorlar.
0
Cevapla
Atilla gündüz
Milleti yatmaya alıştırdılar.Oy almak için herşey mübah. çalışanlara daha fazla vergi,yatana prim borcu,vergi borcu afları .Yaşasın popülizm....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir