Medimagazin logo

Manisa’ya yeni Genel Sekreter!

Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını 9 yaşındaki Naz Uysal’ a devretti.
Manisa’ya yeni Genel Sekreter!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazi İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi olan Naz kendisinin de büyüyünce doktor olmak istediğini ve hastaneye muayene olmak için gittiğinde sağlığını kendisine geri kazandırmak için uğraşan bütün sağlık çalışanlarına büyük saygı ve hayranlık duyduğunu belirtti. 9 yaşındaki yeni Genel Sekreter hastanelerin çocuklar için daha uygun şartlar taşıması gerektiğini ve hasta bekleme alanları yanında çocuk bekleme alanlarının da oluşturulması gerektiğini söyleyerek yeni görevindeki ilk talimatını söylemiş oldu.

Dr. Murat Türkyılmaz ise genç Genel Sekreterin talimatını sorumlulara ileterek uygulanması için çalışmalara başlanmasını istedi.

Çocuklarımızın her isteğinin dikkate değer olduğunu vurgulayan Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz çocuk bayramının ülkemizin en güzel değerlerinden bir tanesi olduğunu ve dünyada bir örneğinin daha bulunmadığını söyleyerek milletimizin geleceğin büyükleri olarak gördüğü çocuklara verdiği öneme dikkat çekti.
 

manisa’ya
yeni
genel
sekreter!
Yorum (1)
bulut
bugün 22 nisan. yarın tatil yapacaksın diye bugün bir devir edip olayı aradan çıkarmış sn yöneticimiz. :)
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir