Medimagazin logo

Minikler doktor, doktorlar hasta oldu!

Samsun’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, TED Koleji’nde eğitim gören 10 öğrenci Dünyagöz Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek bir süreliğine hekimlerin yerini aldı.
Minikler doktor, doktorlar hasta oldu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Koleji’nde eğitim gören 10 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Dünyagöz Samsun Şubesi’ni ziyaret etti. İlk olarak öğrenciler Dünyagöz Şube Müdürü Ayşin Kıvanç eşliğinde, Tıp Merkezi’ni gezme fırsatı buldu.


Aralarında büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen minikler doktor önlüğü giydirilerek doktor koltuğuna oturmanın keyfini yaşadı. Samsun da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında başhekimlik koltuğunu bir süreliğine minik Ceren Taslak’a teslim eden Samsun Dünyagöz Başhekimi Ali Tarık Sakoğlu, “Onlara verdiğimiz değer apayrı. Ceren’i gördük ki bugün yepyeni güzel pırıl pırıl bir gençlik yetişmekte. Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan bayramını kutlarım” dedi.


Büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen minik Ceren Taslak, “23 Nisan olduğu için buraya geldim ve burada başhekim oldum. Aklımda hiç göz doktoru olmak geçmiyordu ama buraya gelince muayene ettim. Bundan dolayı çok mutluyum. Burada çok eğlendim. Dünyagöz’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

minikler
doktor
doktorlar
hasta
oldu!
Yorum (2)
Frankie Bellevan
doktorların hasta olması somut bir gerçeğin ifadesidir. ve bu gerçek sadece 23 nisana özgü değildir. peki doktorları kim tedavi edecek? diğer hasta doktorlar mı yoksa sağlık bakanlığımız ve onun bağlı olduğu(sayın sağlık bakanımız değil.) kişi ya da kurumsal yapı mı? bu bir acil çağrıdır. konu pensilvanya ya da transilvanya'dan daha da önemlidir.
0
Cevapla
acil
acilde şöyle iyi bir darb edilirlerse bir daha yanaşmazlar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir