Medimagazin logo

Müezzinoğlu'ndan Bayram kutlaması

Müezzinoğlu'ndan Bayram kutlaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bayramlar, halkımızın birlik ve dayanışmasını sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesini sağlayan; milletçe ortak sevinçler yaşayıp paylaştığımız müstesna günlerdir.

Ne yazık ki bu Bayramı yüreğimiz buruk ve yaralı bir şekilde karşılıyoruz. Gazze, Suriye, Irak, Myanmar, Doğu Türkistan başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan ve dünyanın sessiz kaldığı vahşetler, yüreğimizi yangın yerine çevirdi. Mazlum Filistin halkının bombaların gölgesinde gireceği bu Ramazan Bayramı, her platformda onların yanında olan ülkemiz ve milletimizin onurlu duruşuyla, böylesi bir vahşete sessiz kalanların ise utançla anılacağı bir gün olarak tarihe geçecek. Her zaman olduğu gibi bugün de yardımlarımız ve dualarımızla mazlumların yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu bir ortamda bayramlarını yaşayabilmeleri için "Her zaman, Her An ve Her Koşulda" ter döken, böylesi özel günlerde bile görevlerinin başından ayrılmayan değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın can siperhane yaklaşımlarını bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızın ve milletimizin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum.

Ramazan Bayramının Gazze başta olmak üzere bütün İslam Âlemi ve insanlık için huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Bayramınız kutlu, yaşamınız hep sağlıklı olsun…

Dr. Mehmet Müezzinoğlu
T. C. Sağlık Bakanı

müezzinoğlu'ndan
bayram
kutlaması
Yorum (1)
Frankie Bellevan
ne bayramı? hangi bayram? tam 12 yıldır hayatımızı zehir,zindan ettiniz bir de bayramdan sözediyorsunuz. bırakın bu bayram ayaklarını. siz ve şürekanız halk tarafından iktidardan uzaklaştırıldıklarında asıl bayram işte o zaman olacak.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir