Medimagazin logo

Müezzinoğlu'ndan 'çocuk gelin' tepkisi

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Sosyal Doku Vakfı Başkanı Yıldız'ın küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilebileceğine dair sözlerine ilişkin, "Toplum dinamiklerinin bunu tükürükle boğması lazım. Böyle şey olmaz" dedi.
Müezzinoğlu'ndan 'çocuk gelin' tepkisi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

EDİRNE-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'ın küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilebileceğine dair sözlerine ilişkin, "İlk kez duyuyorum. Bu Sağlık Bakanına bırakılacak bir cümle değil. Toplum dinamiklerinin bunu tükürükle boğması lazım. Böyle şey olmaz" dedi.

Müezzinoğlu, Devecihan Kültür Merkezi'ndeki İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, bir gazetecinin sorusu üzerine, Yıldız'ın sözlerini değerlendirdi.

Yıldız'ın, küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilebileceğine ilişkin sözlerine tepki gösteren Müezzinoğlu, "İlk kez duyuyorum. Bu Sağlık Bakanına bırakılacak bir cümle değil. Toplum dinamiklerinin bunu tükürükle boğması lazım. Böyle şey olmaz" diye konuştu.

Müezzinoğlu, aynı basın mensubunun, "İçkiye zam gelmesi üzerine Edirne'de Bulgaristan'dan gelen kaçak içkilere rağbet arttı. Sizce bu kaçak içkiler sağlığa yararlı mı, nereden bileceğiz" diye sorması üzerine, "Biz zaten sağlığa zararlı olduğunu her zaman söylüyoruz" şeklinde cevap verdi.

müezzinoğlu'ndan
'çocuk
gelin'
tepkisi
Yorum (2)
Amir
Sayın Bakanım, Döner ödemesi ve Ek Tazminat vermeyip yıllardır mağdur ettiğiniz, TSK-SGK hekimine verip de Kurum Hekimlerini gene dışladığınız %700 lük Ek Tazminattan bu mazlum hekimlere de verip gönlünü alınız. Adaleti, hakkaniyeti biraz olsun sağlayınız.
0
Cevapla
osman
Canım kardeşim Amir, eşyanın tabiatına aykırı bir talepte bulunmuşsunuz, ama elbette haklı talebinizi destekliyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir