Medimagazin logo

Öğretmen doktorun parmağını kırdı

Adıyaman Besni'de, sağlık raporunu imzalatmak için gelen öğretmen tarafından dövülen Uz. Dr. Galip Muzaffer Özdemir'in parmağı kırıldı.
Kaynak: TÜRKİYE
Öğretmen doktorun parmağını kırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde görevli Uzman Doktor Galip Muzaffer Özdemir, sağlık raporunu imzalatmak için gelen öğretmen tarafından yaşadıkları tartışmanın ardından dövüldü. Parmağı kırılan Dr. Özdemir'in şikayeti üzerine öğretmen polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, geçen cuma Besni Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Uzman Doktor Galip Muzaffer Özdemir'in yanına gelen öğretmen Abuzer Ö., evlilik işlemleri için gerekli sağlık raporunu imzalatmak istedi. Dr. Galip Muzaffer Özdemir'in "Keşke kağıdı katlamasaydınız" demesi üzerine Abuzer Ö. sinirlendi. İkili arasında tartışma büyüyünce Abuzer Ö., doktoru dövmeye başladı. Özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi sonucu sonlandırılan kavga sonrası olay yerine polis çağırıldı. Öğretmen Abuzer Ö., olay yerine gelen ifadesi alınmak üzere Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Abuzer Ö., ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, mesai başında saldırıya uğradığını söyleyen Dr. Galip Muzaffer Özdemir ise olayı şöyle anlattı:
 "Saat 15.30 civarında evlilik raporu için sabahleyin başvuran ve kendisinin öğretmen olduğunu söyleyen kişi nişanlısıyla beraber geldi. İçeride kimse ve kalabalık bir ortam yok, sıra yok bir şey yok, sonuçları çıkardım bakarken imzalamak için formu uzatmasını söylediğimde formu katlamış cebine koymuş. Ben de 'Keşke düzgün şekilde koysaydınız' dedim. Sert bir şekilde 'Daha düzgün bir yer yok' falan filan gibisine sert bir şekilde ifadelerde bulunmaya başladı. Yanımda polikliniğin sekreterinin olduğu yere geçti. Ben de karşı tarafa geçmesini söylediğimde 'Ya imzalayın sadece bir imza değil mi' gibisine aşağılayıcı tavırlarla. Ben de 'Karşıya geçin imzalayacağım' dedim. Hakaret etmeye başladı ve saldırdı. Parmağım kırıldı ve dudağım patladı. Benim anlamadığım bunu yapan bir öğretmen, devlet memuru böyle bir şeyi nasıl yapar?  Görevi başındaki doktora ve ortada hiçbir sebep yokken böyle bir şeyi nasıl yapar anlamak mümkün değil. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum."

öğretmen
doktorun
parmağını
kırdı
Yorum (28)
volkan
öğretmen olmuş ama adam olamamış demek ki. nişanlısının yanında doktora sataşarak büyüklük taslayacak hava atacak sandı herhalde. kim olursa olsun hastalarla minimal temas minimal muhattaplık öneriyorum. arkadaşa geçmiş olsun. davacı olun ve sonuna kadar gidin. bakalım mahkemede de dayılanabilecek mi..
0
Cevapla
A.K.
Bu adama çocuklarını emanet edenlerin vay haline.Ben olsaydım ondan önce davranırdım.Meslektaşıma geçmiş olsun diyorum.
0
Cevapla
drovuz
sürüden dayak yemeyi anlıyorum ama sizin eliniz armut mu topluyor,önlüğü çıkarıp girsenize sizde, normal vatandaş olarak ne yaparsanız yapın tutuksuz yargılanır sonrada üç kuruş ödersiniz biter, rahatlamanız da cabası
0
Cevapla
surgeon
8 yıllık hekimim...gözlemlerime dayanarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki ; en tehlikeli hasta ve hasta yakını grubu öğretmenler ve astsubaylardır...
0
Cevapla
Bilge doktor
Ben gençken haber ve magazin programlarında hep "kameramana saldırdılar, kameramanı dövdüler" gibi haberlere denk gelirdim. Ben de kendi kendime "herkes kameraman dövüyor, benim neyim eksik, ben de döveceğim" derdim. Gerçi cüsseme göre kameraman bulamadığım için bu hayalimi şimdiye kadar gerçekleştiremedim :) yani demek istediğim Medya'dan şiddet haberlerinin bu kadar çok çıkması bize faydadan çok zarar getiriyor. Çünkü halk bu haberleri izledikçe şöyle düşünüyor: 1- bunlar dayağı hak ediyor. Vatandaş durduk yere niye saldırsın? 2- demek ki bunlara dayak atanın yanına kar kalıyor. Benim neyim eksik, gerekirse ben de döverim. Medya haber yapmasa bu sefer de hükümet şiddet için hiçbir adım atmazdı. En azından beyaz kod sistemi vesaire geldi. Bazı gönülsüz de olsa birşeyler yapılıyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yani. Bu haberler yapılsa olmaz, yapılmasa olmaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir