Medimagazin logo

Protestocu esnafı, Bakan Müezzinoğlu sakinleştirdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı açılışta, şişedeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağını belirten esnafı Bakan Müezzinoğlu vazgeçirdi
Protestocu esnafı, Bakan Müezzinoğlu sakinleştirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi temel atma töreni sırasında kürsüde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in olduğu anda, protestocu esnaf Şahbaz Şahin, protokele seslenerek zor durumda olduğunu ve yetkililerin kendini dinlemediğini ileri sürdü.

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'ndeki Yaşam Merkezi'nde kiracı olduğu ve yönetimin pek çok taahhüdünü yerine getirmediği için zararda olduğunu savunan Şahin, elindeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağı tehdidinde bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, Şahin'e kendisi ile görüşeceğini ifade etti. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şahin'in elindeki benzin dolu şişeyi alarak, Şahin'i Bakan Müezzinoğlu'nun yanına götürdü.

Bir süre Bakan Müezzinoğlu'yla protokolde oturan Şahin, sorunlarını da Bakan Müezzinoğlu'na anlatma fırsatı buldu.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra fakültenin temel atma töreninde protestocu esnaf Şahin'i de davet ederek, temele harç dökme butonuna beraber bastılar.

Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi açılışına yürüyerek geçen Bakan Müezzinoğlu, Şahin'in sorunlarını da birlikte yürüyerek dinledi.

protestocu
esnafı
bakan
müezzinoğlu
sakinleştirdi
Yorum (8)
cengiz
ah bir esnaf olamadık gitti.
0
Cevapla
Salih
Sayın Bakan, Emekli Hekim maaşlarında bir iyileştirme yapmayı düşünmüyor musunuz?
0
Cevapla
Alican
Emekli hekimlerin ekonomik sıkıntı nedeni ile yüzde 56'sı çalışmak zorunda, yüzde 27 emekli hekim ise çalışmak zorunda olmasına rağmen sağlık problemi nedeni ile çalışamamaktadır sayın Bakan. Bu rakamlara size bir şey ifade ediyor mu acaba?
0
Cevapla
Mehmet K. Çelenk
Başbakan talimat verdi: Emekli hekime zam yok. (Ama tabii ki "emekli hekim maaşlarının iyileştirilmesi yönünde çalışmalar sürüyor". Bekleyin: 50 sene daha sürer). En üzüldüğüm: tıbba “iyi para kazanma” umuduyla giren gençler. İyi para kazanamayacaklar. Çok çalışacak ve sürekli aşağılanacaklar. Emekli olunca da 1700 lira alacaklar. Artık bozdurup bozdurup harcarlar. "300.000 Hekim" hedefine ulaşıldığında ise, alınacak maaşları düşünmek bile istemiyorum.
0
Cevapla
Ekrem
Sayın Bakan, kurumsal ek ödemesi olmayan Kurum Hekimleri maaşlarında iyileştirme yapmayı düşünmüyor musunuz? Bu haksızlığa öylece bakmaya devam mı edeceksiniz?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir