Medimagazin logo

Sağ kurtulan işçinin sağlık ekipleriyle diyalogu yürekleri burktu / VİDEO

Sağ kurtulan işçinin sağlık ekipleriyle diyalogu yürekleri burktu / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye yaşanan maden felaketinde, mahsur kalan işçilere, ölenlere ve geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelere ağlarken, sağ kurtulan bir işçinin, sağlık ekipleriyle arasında diyalog ilgi çekti.


"ÇİZMELERİMİ ÇIKARAYIM SEDYE KİRLENMESİN"

Kurtarılan işçi, sedyeye yatırılırken, "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." dedi. Bu ifadeleri sosyal medyaya ve Türkiye gündemine oturdu.

 

Tezcan Temelkuran ?@TezcanTezsam 

AMBULANS'A BİNEN MADENCİMİZ SEDYE KİRLENMESİN DİYE ÇİZMELERİNİ ÇIKARIYORMUŞ BEN BUNA AĞLARIM , YANARIM EKMEK UĞRUNA ÖLENLERE

-@BilgeDonucu  

Ambulansa bindiginde sedye kirlenir diye ayagini uzatmaya cekiniyor.. Unutamayacagim bir goruntu daha..

-selma kılıç ?@selma107 

Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin."mahvetti bu beni:((

-duygu özsancak ?@duyguozs  

Boğazım düğümlendi.. “Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin."

sağ
kurtulan
işçinin
sağlık
ekipleriyle
diyalogu
yürekleri
burktu
Yorum (6)
Frankie Bellevan
allah böylesine güzel,tertemiz,gerçek anlamda saf,"can pazarında" dahi iyi niyetli insanların eksikliğini vermesin. şeytanlığın ve vicdansızlığın tavan yaptığı ülkemizde böyle insanların yüzü suyu hürmetine yaşıyoruz. böyle insanlara can feda. felakette hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin.
0
Cevapla
aydin sinal
"bi sey olmaz agbi""hele olsun düsünürüz,bi sey yapariz" olayin temel felsefesi bu.Kabak lastikle kisin Erciyes dagina talebeleri götüren otobüs 33 gence tabut olmistu,ne oldu?Her yerde vurdum duymazlik;ameliyata giren cerrah,4 extremiteyi degistiren cerraha narkoz veren anestesist,ucak kullanan pilot(amsterdamda,ispartada düsen ucaklar bozuk alet oldugunu bile bile ucmuslar),tersanade calisanlar,kömür madenleri,trafikte ki magandalar ...hepsi bisey olmaz agbi mantigi,Allahin dedigi olur mantigi,buram buram ortadogu,3.dünya ülkesi organizasyonu,totem inancindan kalma mavi boncu,muska,yatir ziyaretinden umut bekleme,olmadi Allah rahmet eylesin caresizligi.Bilgisizlik,görgüsüzlük,tembellik,hirs sonra Allaha siginma omdan yardim bekleme yalvarisi,sonra unutma ayni hatalari tekrarlama,ayni aglayis,yalvaris,yakaris....bu tam 10 bin senedir Ibrahim peygamberden beri bu ortadogu topraklari üzerinde yasanan dramdir.inanmayanlar,tevrati,incili,kurani okusunlar.Sadece Nuh peygamberin hikayesi olayi aciklar.Selamlar.
0
Cevapla
bekir özeren
1.bu elim kazada hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara da başsağlığı dilerim. sabrı bile zor bir olay. 2.bu vesileyle iş ve işçi hakkı- hukuku konularında gerekenlerin yapılması, siyasi iradenin ilk vazifesidir. 3.bu işçi kardeşimizin de çizmesini çıkarmasına gerek yoktur. o çizmeyi her ortamda onurla giyebilir. hastane acillerini rahatsız eden, ayakkabısını bile çıkarmadan battaniyeyi üstüne çeken haramzadeler ise utanmaları kalmışsa bu işçinin asil davranışından utansınlar.
0
Cevapla
Turgay Yücel
Frankie Bellevan , ne güzel söz söylediniz.. "Böyle insanların yüzü suyu hürmetine " yüce mevlamız bizlere de hayat veriyor.. Bu insanlar,tasavvuf tarlası Anadolu 'nun pırlantaları..
0
Cevapla
Frankie Bellevan
bu güzel insanın çizmesi değil sedyede;elde de taşınır başta da. ülkemizin gerçek azizleri bunlardır. birileri alın teriyle,ölümle burun buruna gelerek ekmek kazanmanın ne anlama geldiğini bu insanlardan öğrensinler. ve yaptıklarından utansınlar. vicdanları bu insanlardan da utanmayacak kadar taşlaşmamış ve kararmamışsa.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir