Medimagazin logo

Sağlık Bakanı AYM'nin Tam Gün ve aile hekimliğinde nöbet kararını değerlendirdi / VİDEO

Sağlık Bakanı AYM'nin Tam Gün ve aile hekimliğinde nöbet kararını değerlendirdi / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu son günlerin tartışmalı konularında (Tam Gün, aile hekimliği nöbeti, uzmanlara akademisyenlik yolu gibi) TRT Habere açıklamalarda bulundu.

 

 

sağlık
bakanı
aym'nin
tam
gün
ve
aile
hekimliğinde
nöbet
kararını
değerlendirdi
/
vi̇deo
Yorum (4)
selim
2002-2008 yılları arasında hacettepede uzmanlık yaptım.3 yıl gün aşırı nöbet tuttum.o zamanlar 15 nöbet tutturup 4 nöbet ücreti veriyorlardı.tutmam diyemezdin.bu devletten tam 150.000 tl nöbet ücreti alacağım var.eğer vermezse cumhurbaşkanından amelisine kadar hepsine haram olsun...
0
Cevapla
lokman hekim
SAĞLIKSIZ TOPLULUK Topluluk dedim. çünkü aym nin bu kararından anlaşılacağı gibi, artık bir toplum olmaktan çok uzağız. Açıkça baskıyla çıkan bu kararın evrensel hukuk kurallarının tamamen dışında olması (Aynı üniversitede çalışan hukuk , mühendislik, iktisat gibi fakültelerdeki öğretim üyeleri, istedikleri gibi özel sektörde çalışabilirken, yalnızca tıp fakültesindekilere izin verilmemesi her türlü eşitlik ilkesine aykırıdır) artık bir diktatörlükte yaşadığımızın kesin göstergesidir. Sağlık bakanının da dahil olduğu özel hastane sahiplerinin ucuz hoca bulabilmesi için çıkartılan bu yasayla bu zavallı topluluğun ve çocuklarının sağlığı artık, yetersiz tıp fakültelerinde yetersiz hocalar tarafından yetiştirilen yetersiz doktorlara emanettir.
0
Cevapla
cem
Sağlık turizmi açıklamalarına çok güldüm sayın bakanım hem doktor açığı var diyorsunuz hemde yetmiyormuş gibi başka ülkelerden hastalara baktıracaksınız yarış atı gibi bi yerde çatlayıp kalırsak ambulans helikopter bile bizi kurtaramaz :)
0
Cevapla
Ramazan
Kamudaki SB dışı Kurum hekimleriyle, Emekli hekim maaşlarında iyileştirme bekliyoruz hala
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir