Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığından 'çakma doktor' açıklaması

Sağlık Bakanlığı, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Acilde sahte doktor" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, söz konusu kişinin bir süre Acil Servis'te bulunduğunu ancak reçete yazması, hasta muayene etmesi gibi hekimlik faaliyetlerinde bulunmasının söz konusu olmadığını bildirdi.
Sağlık Bakanlığından 'çakma doktor' açıklaması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakanlıktan, bugün bazı medya kuruluşlarında "Acilde sahte doktor" başlığı ile duyurulan haber ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan bilgiye göre, Ali Haktan Yılmaz isimli kişinin, Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda ilgili hastanenin Acil Tıp Kliniği'ni tercih ettiğini öne sürerek, bu klinikte gözlemci olarak bulunmak isteğinde bulunduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Adı geçen kişinin kısa bir süre klinikte bulunmasına izin verilmiştir. Ancak haberde iddia edildiği gibi reçete yazması, hasta muayene etmesi ve hekimlik faaliyetlerinde bulunması kesinlikle söz konusu olmamıştır.

Konu ile ilgili olarak Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığınca soruşturma başlatılmıştır.
"

sağlık
bakanlığından
'sahte
doktor'
açıklaması
Yorum (2)
Mehmet K. Çelenk
"... Ancak haberde iddia edildiği gibi reçete yazması, hasta muayene etmesi ve hekimlik faaliyetlerinde bulunması kesinlikle söz konusu olmamıştır". O zaman niye derhal soruşturma açtınız ?
0
Cevapla
çakma doktor
asistanlar bu kişinin tıp eğitimi almadığını nasıl anlayamazlar,skandal ötesi bir olay,olaya bak ya tatile gitmişler beraber
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir