Medimagazin logo

Sağlık çalışanına bıçakla saldırdı, ilk müdahelesi yine doktor tarafından yapıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesindeki devlet hastanesinde tedavi olan bir kişi, sağlık çalışanına bıçakla saldırdı.
Sağlık çalışanına bıçakla saldırdı, ilk müdahelesi yine doktor tarafından yapıldı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, geçen pazar gecesi saat 02:00 sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi Ana Bina Acil Servisi'nde meydana geldi. Tedavi olmak için gelen M.N adlı hasta, acil serviste doktor tarafından muayene edildikten sonra tansiyonunun ölçülmesini istedi. Tansiyonu ölçülen ve normal olduğu söylenen M.N, bir anda öfkelenerek cebinden çıkardığı bıçakla sağlık çalışanının üzerine yürüdü.

Sağlık çalışanı kendisine yöneltilen bıçaktan acil servis hizmet standının üzerinden atlayarak son anda yaralanmaktan kurtuldu. Saldırgan ise arkadaşının müdahalesiyle engellendi. Saldırgan olaydan sonra sedyenin üzerine yığıldı. Acil serviste baygınlık geçiren saldırgan M.N., yine acil servis doktoru tarafından ilk müdahalesi yapılarak polise teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

sağlık
çalışanına
bıçakla
saldırdı
ilk
müdahelesi
yine
doktor
tarafından
yapıldı!
Yorum (9)
serhat
Acilde çalışan sağlık personeli ne zaman adam gibi tepkilerini ortaya koyacak,sağlık çalışanların birisi öldüğü zaman mı! Neyi bekliyorunuz ???
0
Cevapla
dr erhan
YETEEEEEEERRRR, YETEEEETRRRRR, YETEEEEERRRRR, YETEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR
0
Cevapla
ky
BUNLAR NE BİÇİM DEMOKRAT? Çoğunluğu müslüman olan ülkede din özgürlüğü kapsamına giriyorsa ve halktan da böyle bir talep varsa Tabib Odası ne karışır? Marginal ve ateist gruplar, çoğunluğun inançlarına saygı duymalı.
0
Cevapla
Bedrettin alyamaç
Zil zurna sarhoştur her halde?gidersen babanın kesesinden gidersin!vay halimize............
0
Cevapla
acil
saldırı acilde çok.şiddet çok.döner yok.döner katsayısı düşük.sağlık bakanlığı bakanlığa yazdığımız maillerle kesinlikle ilgilenmiyor.acilde doktor.bitmiş. sıfır olmuş.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir