Medimagazin logo

Sağlık personeline Osmanlıca kursu

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu’ndan yapılan bir duyuru ile kurumda çalışan tüm personele yönelik Osmanlıca kursu başlatıldığı bildirildi.
Kaynak: MİLLİYET
Sağlık personeline Osmanlıca kursu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Ankara ili 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden gönderilen yazıya göre, tüm kurum personeline yönelik Osmanlıca kursu başlatıldı. İlgili yazı uyarınca hastanelerde yapılan duyuruda, “Kamu personeli için 21 Şubat 2015 tarihinde, “Orta Düzey Osmanlıca eğitim Programı ve İleri Düzey Osmanlıca Eğitim Programı”, 25 Şubat 2015’te ise, “Başlangıç Seviyesi Osmanlıca Eğitim Programı” başlatılacak. Mesai saatleri dışında düzenlenecek söz konusu eğitim programı duyurusu ve başvuru formu ekte yer almaktadır” ifadeleri kullanıldı.

İsteğe bağlı eğitim
Konuyla ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Kurumu yetkilileri, kursu TODAİE’nin açtığını belirterek, eğitimin tüm personele yönelik ancak isteğe bağlı olduğunu; mesai saatleri dışında verileceğini kaydetti. Yetkililer, kursun sadece sağlık Bakanlığı’na değil tüm bakanlıklarda çalışan personele yönelik olduğunu da vurguladı.

sağlık
personeline
osmanlıca
kursu
Yorum (9)
Emin
ne işe yarayacakmış peki? maaşımız artacak mı?
0
Cevapla
Ramazan Güney
harf inkılabının hazırlıkları bunlar. şaka demiyorum. yaşayan görür. nerden bildin diyene "işin içinde bir bakanlık kurumu ve Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü var da, oradan bildim" derim. yani bu bir derneğin hat kursu, osmanlıca kursu gibi değil. memurunu hazırlıyor devlet. niye hazırlıyor memuru? inkılap günü geldiğinde işler aksamasın diye. yaaa.
0
Cevapla
mahmut
"mezar taşı okuyalım" diye demişlerdi. buralara harcanacak kaynakları maaş olarak cebimize verseler daha iyi olmaa mı?
0
Cevapla
hayati
Boş işler bunlar
0
Cevapla
Jane Doe
Zeka ve öğrenme isteği öyle kıt bulunan birşey ki bu kısa yoldan zengin olma sevdalısı boş kafalı milyonları barındıran memlekette, bu meziyetlere sahip insanımızı böyle gereksiz ve boş işle meşgul etmenin manası yok. ( Eski yazı dersi aldım,hobi olarak ve eski yazıyı okuyabilirim ama) böyle birşey çok gereksiz. Latin Alfabesi öyle kolay ki, bir minik kardeşimiz 1,5 ay içinde okuma yazmayı sökebiliyor. Bunun geri dönüşü, işte tam da bu nedenle, yok. Yırtınsanız Arap Alfabesine dönüş yok:)))
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir