Medimagazin logo

Sağlıkta şiddette son nokta! Bu kez futbolcu hekimi darp etti!

Trabzon'da özel bir hastanede çalışan doktor, Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in, kendisini darbettiğini iddia ederek polise başvurdu.
Sağlıkta şiddette son nokta! Bu kez futbolcu hekimi darp etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, bordo-mavililerin savunma oyuncusu Demir, sabah saatlerinde rahatsızlanan kız kardeşini Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi'ndeki özel bir hastanenin acil servisine götürdü.

Demir, kardeşini muayene eden doktor Latif Bayat'tan bilgi aldığı sırada, kendisine yeterince ilgi göstermediğini iddia ettiği doktorla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında yaşanan arbede, hastanenin güvenlik görevlilerin araya girmesiyle sona erdi.

Daha sonra Akcaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden doktor Bayat, darbedildiğini iddia ederek futbolcu Demir hakkında şikayetçi oldu.

Hastanenin başhekimi Opr. Dr. Ahmet Çubukçu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Acil serviste sabah saatlerinde yaşanan bu talihsiz olayda Trabzonspor ile Aykut Demir'i birbirinden bağımsız olarak değerlendiriyoruz, ayrı tutuyoruz" dedi.

Futbolcu Demir hakkında daha önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kimya Bölümü duvarına, 2 Eylül 2014 tarihinde isabet eden kurşunun, futbolcunun silahından çıktığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Demir, soruşturma kapsamında emniyette ifade vermişti.

sağlıkta
şiddette
son
nokta!
bu
kez
futbolcu
hekimi
darp
etti!
Yorum (3)
Frankie Bellevan
sağlıkta şiddet;artan toplumsal şiddet ve cinnet'e paralel şekilde artacaktır... ok yaydan çıkmıştır.. trabzonspor futbol kulübü bu sporcusuna "hiç değilse" bir özür dilettirmelidir.. trabzonspor kulübünün değerli başkanı ibrahim hacıosmanoğlu olaya müdahil olmalıdır.. sürekli olay çıkaran ve rezaletlerle gündeme gelen kişilerin ne trabzonsporla ne de diğer kulüplerimizle hiçbir işi olamaz. sağlıkta şiddeti önlemek için bu hükümet yasa falan da çıkarmaz.. tek düşündükleri iktidarlarını korumak.. toplumsal şiddet iktidarlarına yönelmediği sürece onlar için hiçbir sorun yok...
0
Cevapla
mehmet
hastane ile ts basket takımının aynı ismi paylaşıyor olması da ironik..
0
Cevapla
Bülent Erdener
Sağlıkta şiddet sokakta şiddet okulda şiddet.Bu çocukları kim canavar halien getiriyorda şiddet artıyor!!! o son 30 yılın çok bilmiş anababalar? ,diploma aldıkca hayatın gerçeğinden uzaklaşan anababalar? Çocuğa ahlaki değerleir aşılayamayan hatta onu kucağında pc veya karşısınd atv ile başbabaşa bırakan anabalar yada zengnliği hedef edinmiş bir ailenin zavallı çocukları. Bütün bunlar canavarın yetiştiren bir kurum olup çıkıveriyorlar.Çekirdek aile olamanın dramlarından birisidir bu.Yazık modern öğretim eğitim sistemleri ile çocuklarını iyi yetiştirildiğini düşünen ancak bir canavar yetiştiren sonrada suçu etrafa atan zavallı cahil anababalar.Bu çocuklar uzaydan gelmedi.Şaşırmayın anasıda sizsiniz babasıda.Bu çocuk olmamış.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir