Medimagazin logo

Siirt'e doktora darp

Sağlık çalışanları, düzenledikleri basın açıklamasıyla Op. Dr. Emrah Egemen ve Uz.Dr. İrem Hamamcıoğlu'nun darp edildiğini ileri sürerek olayı kınadı.
Siirt'e doktora darp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Siirt Devlet Hastanesi önünde toplanan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Siirt Şubesi ile Siirt Tabip Odası üyeleri, Siirt Devlet Hastanesi'nde görevli Op. Dr. Emrah Egemen ve Uz.Dr. İrem Hamamcıoğlu'nun görevi başında hasta yakınları tarafından darp edildiği iddiasıyla yaptıkları basın açıklamasıyla olayı kınadı.

Grup adına açıklama yapan SES Siirt Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güneş, sağlık ortamında şiddetin devam ettiğini savunarak, bu sorunun her geçen gün çeşitli sebeplerle karşılarına çıktığını söyledi.

Siirt Devlet Hastanesi Acil Servisinde çarşamba gecesi 2 doktorun yaralanmasıyla ilgili açıklama yaptıklarını hatırlatan Güneş, "Bu şiddet maalesef ki, bu defa hastanemiz hekimlerinden Op.Dr. Emrah Egemen'e yönelik fizksel ve sözel saldırı, daha sonrasında hastanemiz hekimlerinden Uz.Dr. İrem Hamamcıoğlu'na yapılan sözlü hakaret ve saldırı ile hortlamıştır. Biz sağlık çalışanlarına şiddeti reva gören halkımız şunu iyi bilmeli ki, bugün bu ortamda bu halka hizmet götürmenin çokta kolay olmadığını yaşadığımız teknik ve fiziksel sıkıntıları saymakla bitiremeyeceğimizi, buna rağmen yılmadan sıkılmadan hizmet üretmekten asla ve asla vazgeçmediğimizi ve vazgeçmeyeceğimizi vurgulamakta yarar görüyoruz" diye konuştu.

Grup, yapılan basın açıklamasından sonra dağıldı.

siirt'e
doktora
darp
Yorum (3)
x-man
Eskiden bu haberler önemli rumuzu ile verilirdi. Şimdi sıradan haberler arasında. Yarın haber değeri bile olmaz.
0
Cevapla
mehmet akdoğan
''Sağlık çalışanları, düzenledikleri basın açıklamasıyla Op. Dr. Emrah Egemen ve Uz.Dr. İrem Hamamcıoğlu'nun darp edildiğini ileri sürerek olayı kınadı.'' bu nasıl başlık, sanki olay yalanmış gibi bir ifade kullanmışsınız, siz de böyle yaparsanız yazık.
0
Cevapla
por
sabime gelen tüm şikayetlerin soruşturma tutanaklarını alın.1 sene içerisindeki tüm hakkınızda istenen savunma ve soruşturma sonuçlarını 4483 sayılı kanunun 15. maddesine istinaden cumhuriyet savcılığına başvurun.kamu davası açılacak.daha sonra 6-7 ay sonra kamu davasının sonucuyla suç duyurusunu yapmıyan idare hakkında suç duyurusu yapın.tazminat davası size kalmış.sakın bu dediklerimi unutmayın.siz memursunuz haklarınızı bilmiyorsunuz.bunu bilen idarecileriniz de gereğini yapmıyor.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir